ODJAVIO PIKSIJA, PA POSTAO VIŠAK U LIVERPULU: Stefan Bajčetić prešao u klub koji Zvezda odlično poznaje!

Autor:

Sport

30.08.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajčetić poslat na ''kaljenje''.

ODJAVIO PIKSIJA, PA POSTAO VIŠAK U LIVERPULU: Stefan Bajčetić prešao u klub koji Zvezda odlično poznaje!

Foto: Profimedia

Fudbalski svet je ponovo uzburkan novim transferom, ovog puta u centru pažnje je mladi fudbaler Stefan Bajčetić iz Liverpula, koji je prešao u Salzburg na pozajmicu do kraja sezone. Ova vest je objavio poznati fudbalski insajder, Fabricio Romano, a zvanična potvrda stigla je i sa sajta Liverpula.

Jedan od detalja koji privlači pažnju jeste činjenica da 19-godišnji vezista nije igrao čak 15 meseci zbog povrede pre nego što je prešao u Salzburg. Prethodno je kod bivšeg menadžera Liverpula, Jirgena Klopa, odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima, uz postignut gol. Ova pauza zbog povrede svakako je ostavila traga na karijeri mladog fudbalera, ali sada, uz podršku novog šefa struke Liverpula, Arne Slota, Bajčetić ima priliku da se vrati na teren i pokaže svoj talenat.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Stefan Bajčetić

Arne Slot, novi šef struke Liverpula, istakao je da je za Bajčetića sada najvažnije da dobije što više minuta na terenu. Holandski stručnjak veruje da mladi fudbaler ima veliki potencijal i da može postati ključni igrač u budućnosti. Ovim transferom, Salzburg dobija priliku da iskoristi Bajčetićev talenat, dok će Liverpul pažljivo pratiti njegov napredak tokom pozajmice.

Stefan Bajčetić definitivno ulazi u novu fazu svoje karijere sa ovim transferom u Salzburg. Nakon teškog perioda van terena, pred njim je sada izazov da se vrati u formu i pokaže svoj talenat u dresu austrijskog vicešampiona. Sa podrškom novog trenera i željom da se dokaže, Bajčetić ima priliku da ostavi dubok utisak u austrijskoj ligi. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem će pratiti njegove nastupe i razvoj u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading