NEVEROVATAN OBRT ČELSIJA: Srpski igrač poslat u Francusku na pozajmicu! (FOTO)

Autor:

Sport

30.08.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko razočarenje.

NEVEROVATAN OBRT ČELSIJA: Srpski igrač poslat u Francusku na pozajmicu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović na utakmici Nju Inglanda i Toronta

Reprezentativni golman Đorđe Petrović izazvao je podeljene reakcije među navijačima Čelsija svojim iznenađujućim prelaskom u Strazbur kao pozajmljeni fudbaler. Iako je prošle sezone dobio priliku da brani gol londonskog kluba, njegov status se promenio dolaskom novog trenera Enca Mareske.

Nakon nedovoljno impresivnih nastupa srpskog golmana, Mareska je odlučio da precrta Petrovića i dovede novog golmana Filipa Jorgensena iz Viljareala. Odluka o pozajmici Petrovića izazvala je razočaranje među navijačima, ali i postavila pitanje koliko dugo će španski trener ostati na čelu Čelsija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

Fiorentina je dugo bila favorit za dovođenje Petrovića, ali je na kraju odlučila da angažuje Davida de Heu. U tom trenutku, Strazbur je iskoristio priliku i potvrdio jednogodišnju saradnju sa srpskim golmanom, što je iznerviralo neke navijače Čelsija.

Petrović je prošle sezone ostvario 31 nastup u dresu Čelsija u svim takmičenjima, nakon što je stigao u transferu vrednom 13.000.000 evra iz Nju Inglanda. Iako je njegov status trenutno neizvestan, činjenica da se seli na pozajmicu u Francusku otvara nova pitanja o njegovoj budućnosti u londonskom klubu.

Odluka o pozajmici Petrovića izazvala je burne reakcije među navijačima Čelsija, koji su kritikovali rukovodstvo kluba i novog trenera. Iako je Mareska prva meta kritika, i Tod Boli nije izbegao oštre komentare.

U zaključku, transfer Đorđa Petrovića u Strazbur kao pozajmljenog fudbalera izazvao je veliku pažnju javnosti i postavio pitanja o budućnosti ovog talentovanog golmana u svetu fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading