POVREDE ILI IPAK NEŠTO DRUGO: Tihi bunt prema Piksiju se nastavlja!

Autor:

Sport

30.08.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se sprema za važne mečeve bez važnih aduta.

POVREDE ILI IPAK NEŠTO DRUGO: Tihi bunt prema Piksiju se nastavlja!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon razočarenja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, fudbalska reprezentacija Srbije sprema se za nove izazove. ''Orlove'' u septembru očekuju dva duel u A diviziji Ligi nacija protiv Španija u Beogradu i Danske u Kopenhagenu. 

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi iznenadio je novim spiskom, našla su se neka nova imena, a rešio je da napravi određene promene. Naš nacionalni tim ostao je bez kapitena Dušana Tadića, koji se povukao nakon Evropskom prvenstva i određenih nesuglasica sa Piksijem. Međutim, Stojkovića su za ovo okupljanje odjavili i Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, Dušan Vlahović i Luka Jović.

Navodin razlozi njihovih izaostanka jesu povrede, ali se ipak čini da iza sve toga stoji ono što je najavljivano i posle evropske smotre, a to je bojkot Piksija. Još tada su ovi igrači najavili kako neće igrati za nacionalni tim sve dok je Stojković selektor Srbije, a evo sada baš ti isti su odlučili da ne budu deo ekipe protiv dva izuzetno teška protivnika. 

Foto: Profimedia

SMS, Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Mitrović, Sergej i Vlahović su na odličan način počeli sezone u svojim klubovima, dok sa druge strane Jović nije imoa baš start kakav se očekivao od Milana. Ovi izaostanci samo su ponovo podgrejali priču o bojkotu selektora Stojkovića, koji je na ovom Evropskom prvenstvu potpuno razočarao, ali i narušio atmosferu u reprezentaciji.

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

U Nemačkoj se jasno videlo dadefinitivno nešto ne štima i da su promene očito potrebne. Biće zanimljivo videti kako će se u narednom periodu odvijati situacija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading