JEZIVA ISPOVEST BIVŠEG SAIGRAČA BOGDANA I BJELICE! Izbegao METAK, jedva ostao ŽIV! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac prošao kroz pakao.

JEZIVA ISPOVEST BIVŠEG SAIGRAČA BOGDANA I BJELICE! Izbegao METAK, jedva ostao ŽIV! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji saigrač Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice iz Sakramento Kingsa, Vili Koli-Stajn, otkrio je javnosti svoju tešku borbu sa zavisnošću od lekova, što je moglo da dovede do tragičnog ishoda.

Kroz svoju ispovest, Koli-Stajn je otkrio jezive detalje o svojoj zavisnosti i putu ka ozdravljenju. Vili je otvorio dušu o periodu kada je očekivao da će dobiti unosan ugovor posle uspešne sezone u Sakramento Kingsima, ali umesto toga se našao na minimalcu u Golden Stejt Voriorsima.

Ovaj preokret u karijeri izazvao je mentalne probleme kod košarkaša, koji je pokušavao da se nosi sa novim okolnostima, lošim ugovorom i trudnoćom supruge. Sve te promene dovele su ga do uzimanja lekova protiv bolova kako bi pobegao od stvarnosti.

- Mogao sam lako da umrem. Svestan sam da sam izbegao metak. Tražio sam pomoć pre nego što je bilo prekasno i sada sam bolje. Ali, mnogo je teže vratiti se u košarku - počeo je priču Koli-Stajn i nastavio:

- To je započelo mentalne probleme. Probao sam da se nosim sa tim i da igram istovremeno, za novi tim, na lošem ugovoru, u trenutku kada je moja supruga zatrudnela… Mnogo promena i mnogo toga čudnog se dešavalo, tako da sam počeo da pijem lekove protiv bolova da bih pobegao od realnosti.

Koli-Stajn je otkrio da je postao zavistan od lažnih pilula koje su sadržale fentanil, drogu koja je 100 puta jača od morfina i 50 puta jača od heroina. Shvativši ozbiljnost situacije, Koli-Stajn se prijavio na rehabilitaciju i suočio se sa paklom zavisnosti. Iznenadivši sebe, shvatio je koliko je daleko otišao u zloupotrebi ovih opasnih supstanci.

- Nisam imao pojma kada sam odlučio da se prijavim. Naslušao sam se priča kako klinci odu na žurku, nikada pre se nisu drogirali, uzmu Percocet ali bude zapravo fentanil i umru. Od jedne pilule. Čoveče, ja sam ih pio stotine, mesecima i godinama! Lako sam mogao to da budem i ja - otkrio je Amerikanac užasne detalje iz svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading