BRAĆA GUDELJ SMRVLJENA OD BOLA! Velika tuga u porodici, iznenada je preminuo - Užasno je ČUTI da smo te IZGUBILI!

Autor:

Sport

30.08.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest je potresla fudbalski svet.

BRAĆA GUDELJ SMRVLJENA OD BOLA! Velika tuga u porodici, iznenada je preminuo - Užasno je ČUTI da smo te IZGUBILI!

Foto: Instagram.com/dragigudelj/printscreen

Fudbalski svet potresen je vestima o tragičnoj smrti Huan Manuela Iskjerda Vijane, fudbalera iz Urugvaja, koji je preminuo nakon što mu je tokom meča njegovog tima Nasionala pozlilo. Iskjerdo je ušao na teren protiv Sao Paula u okviru Kopa Libertadores, ali je u 84. minutu iznenada pao na travu. Igrači oba tima su dotrčali do njega, a nakon pružene pomoći, prebačen je u bolnicu. Iako je prvobitno navedeno da u pitanju nije bio srčani zastoj već aritmija, šest dana posle pada stigla je tužna vest iz bolnice u kojoj se nalazio.

Nakon potvrde tragičnog događaja od strane kluba "Nasional", fudbaleri Nemanja i Dragiša Gudelj su na svojim Instagram profilima podelili fotografiju Iskjerda, izražavajući veliku tugu i šok zbog njegovog preranog odlaska. Dragiša je uz fotografiju objavio i potresnu oproštajnu poruku, izražavajući saučešće porodici i izražavajući nadu da će Iskjerdo pronaći mir pod Gospodnjim okriljem.

- Užasno je čuti da smo te izgubili, izražavam iskreno saučešće porodici. Neka te Gospod čuva pod svojim okriljem. Moje molitve su sa tobom i tvojom porodicom -napisao je Dragiša.


Ova tužna vest je potresla fudbalski svet, a mnogi fudbalski klubovi i pojedinci izrazili su saučešće i podršku porodici i prijateljima preminulog fudbalera. Iskjerdo će biti upamćen kao talentovan fudbaler čija je karijera prerano prekinuta, ali će njegova uspomena živeti kroz sećanje na njega kao sportistu i osobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading