ATMOSFERA KAO NA SAHRANI! Nije Đoković kriv, NAVIJAČI Alkaraza PODIVLJALI- Evo ko je ODGOVORAN za PORAZ!

Autor:

Sport

30.08.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je ovo jako čudno.

ATMOSFERA KAO NA SAHRANI! Nije Đoković kriv, NAVIJAČI Alkaraza PODIVLJALI- Evo ko je ODGOVORAN za PORAZ!

Foto: Tanjug/AP

Jedno od najvećih iznenađenja teniskog sveta ove sezone desilo se u drugom kolu US Opena kada je mladi Španac Karlos Alkaraz doživeo težak poraz od Botika van de Zandšulpa sa 3:0 u setovima. Ovaj neočekivani ishod izazvao je šok i negodovanje širom sveta, a mnogi su krenuli da traže razloge za ovakav neuspeh.

Neki su upirali prstom ka Novaku Đokoviću, tvrdeći da je težak poraz koji mu je naneo u finalu Olimpijskih igara mogao da uništi Alkarazovu sezonu. Međutim, mladi Španac je demantovao ove spekulacije i istakao da Novak nije kriv za njegov neuspeh.

- Alkarazova loža izgleda kao da su na sahrani - napisao je jedan korisnik društvene mreže "Iks", na šta se nadovezao poznati teniski novinar, Žoze Morgado:

- Istina. Sve ove scene su veoma čudne. Ceo ovaj meč je skoro težak za poverovati - odgovorio je on.

Navijači su se okrenuli ka treneru Alkaraza, Juanu Karlosu Fereri, optužujući ga da nije adekvatno pripremio mladog tenisera za meč. Na društvenim mrežama su se pojavile i brojne kritike na račun stručnog štaba, navodeći da je trebalo da odluče da Alkaraz preskoči nastup u Sinsinatiju kako bi odmorio.

Situacija oko poraza mladog Španca na US Openu izazvala je brojne reakcije i spekulacije. Mnogi su iznenađeni ovakvim ishodom, dok su drugi pokušali da pronađu razloge za neuspeh. Naredni period će pokazati kako će se Alkaraz oporaviti od ovog poraza i da li će uspeti da povrati svoju formu.

Debakl Karlosa Alkaraza na US Openu izazvao je burne reakcije u teniskom svetu. Mnogi su tražili krivca za neuspeh mladog Španca, dok su se pojavile i kritike na račun njegovog stručnog štaba. Ostaje da se vidi kako će se Alkaraz oporaviti od ovog poraza i da li će uspeti da povrati svoju formu u narednim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading