CENA KARTE I USLUGE ZA US OPEN BEZOBRAZNO SKUPE! Sportsko takmičenje oborilo REKORD - Evo koliko MINIMUN novca morate da izdvojite! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedistveno, ali preskupo!

CENA KARTE I USLUGE ZA US OPEN BEZOBRAZNO SKUPE! Sportsko takmičenje oborilo REKORD - Evo koliko MINIMUN novca morate da izdvojite! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/US Open Tennis

Svaki put kada se kroči na US Open, dočekuje vas buka, graja, urlik, smeh, miris marihuane i parfema, uz gužvu koja je neizbežna. Ovaj teniski turnir u srcu najenergičnijeg grada na svetu pruža jedinstven doživljaj, neuporediv sa bilo kojim drugim sportskim događajem.

Atmosfera na US Openu isijava iz same energije Njujorka, stvarajući nestvarnu buku koja često preplavljuje prostor. Iako nije nepodnošljiva, ova neobična buka često nadjača čak i muziku sa razglasa, dok je jedan mali pas postao prava zvezda, pružajući šapu samo ukoliko mu se da novac.

U Njujorku je legalizovana marihuana, pa je miris iste često prisutan u vazduhu, što je jedna od zanimljivih činjenica koja prati ovaj teniski događaj.

Foto: Tanjug/AP

Posećenost je neverovatna

Ulazak na US Open je poseban doživljaj, gde se može primetiti opušteniji dres kod posetilaca u odnosu na druge teniske turnire. Fizičke karte su zamenjene digitalnim, a ulaz se vrši putem posebne aplikacije na telefonu, dok su cene ulaznica značajno porasle u poslednje vreme.

US Open je oborio rekord u posetama, sa preko 216.000 navijača tokom kvalifikacija, dok je cena ulaznica značajno porasla, dostižući i do 300 dolara samo za ulazak na kompleks bez mečeva na glavnim terenima. Interesantno je da su cene karata za "Grandstand" stadion dosegle i do 5.000 dolara, dok je najjeftinija karta za muško finale sada 681 dolar. Pored regularne cene karte, jedan navijač je objavio video koliko košta hrana i piće na ovoj sportskoj manifestaciji, kao što je i on sam rekao - preskupo je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MICHAEL (@mcorkeats)

Prodaja karata se odvija isključivo online, kako bi se izbegle laži i prevare, a cene karata brzo rastu i menjaju vlasnike, što rezultira popunjenošću stadiona.

Sve u svemu, US Open pruža jedinstveni teniski doživljaj koji je nemoguće uporediti sa bilo kojim drugim sportskim događajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading