EKSPRESNO REŠENJE! TSC rešio gorući problem! Predsednik POTVRDIO - on je novi trener!

Autor:

Sport

30.08.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato ko menja Deana Klafurića.

EKSPRESNO REŠENJE! TSC rešio gorući problem! Predsednik POTVRDIO - on je novi trener!

Foto: Starsport

Janoš Žemberi

Dosadašnji selektor kadetske reprezentacije Srbije Jovan Damjanović biće novi trener TSC! Ovu informaciju potvrdio je prvi čovek kluba iz Bačke Topole, Janoš Žemberi, posle žreba za Ligu konferencija, koja je održana danas u Monte Karlu.

Topolčani su loše počeli sezonu, osvojili su samo pet bodova u sedam kola Superlige Srbije, a u kvalifikacijama za Ligu Evrope deklasirani su od izraelskog Makabija iz Tel Aviva, tim Žarka Lazetića slavio je oba puta sa 3:0 i 5:1, pa je uprava TSC uručila otkaz treneru Deanu Klafuriću.

- Da, promenili smo šefa stručnog štaba. nije krneulo kako smo zamislili, a puno smo uložili. nismo imali bolju ekipu, očekivanja su bila daleko veća. Jovan je naš novi šef, on vodi našu ekipu u Konferencijsku ligu - rekao je Žemberi posle žreba, za TV Arena Sport.

Foto: fss.rs

Jovan Damjanović

TSC će u grupnoj fazi Lige konferencije igrati kod kuće protiv Legije iz Varšave, švajcarskog Lugana, a u gostima sa belgijskim Gentom, Astanom u Kazahstanu, Sent Galenom u Švajcarskoj i jermenskom Noom.

Očekuje se da će Damjanović voditi ekipu posle reprezentativne pauze i utakmica Srbije protiv Španije, koja je na programu 5. septembra.

Jovan Damjanović je u drugoj polovini maja i početkom juna ove godine vodio kadetsku reprezentaciju Srbije do polufinala Evropskog prvenstva, gde su "orlići" nesrećno poraženi u polufinalu od selekcije Portugala, ali je naša ekipa ostavila odličan utisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading