ZVEZDU U MEČU SEZONE BODRI SPECIJALNI GOST: Za NJEGA ovaj susret ima posebno značenje!

Autor:

Sport

28.08.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

ZVEZDU U MEČU SEZONE BODRI SPECIJALNI GOST: Za NJEGA ovaj susret ima posebno značenje!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Bode Glimt u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Posle poraza u prvom meču na severu Norveške, izabranici Vladana Milojevića moraju da savladaju goste sa dva razlike, kako bi ušli u elitni rang, koji će se od ove sezone igrati po novom formatu.

Ovaj susret biće poseban za velikog navijača Zvezde, čuvenog muzičara Momčila Bajagića Bajagu. Naime, njemu će pre početka utakmice  klub uručiti dres sa simboličnim brojem 40 u čast četiri decenija karijere. Bajaga je i poznat po svojim pesmam koje je napisao za crveno-bele, tako da će mu šampion Srbije odužiti adekvatan način.

Zvezdaši su okupirali autokomandu, a prilaz Marakani je već sada u domenu "naučne fantastike". Ogroman broj delija stuštio se ka stadionu "Rajko Mitić", gde će biti 12. igrač svojim ljubimcima u pohodu na ulazak među najveće evropske klubove.

Na stotine delija "slivaju se" iz svih delova grada ne bi li podržale svoj tim u jako važnom meču u Evropi. Crvena zvezda je prvu utakmicu izgubila 1:2, a strelac jedinog gola bio je Ognjen Mimović. Nema sumnje da nas očekuje žestoka borba na terenu. a biće zanimljivo videto kako će se Bode snaći pred paklenom atmosferom koja ih očekuje na užarenoj Marakani.

BONIS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading