U DRUŠTVU ELITE: Ulazak delegacije Zvezde u Grimaldi palatu! Sa njima bio važan član UEFA!

Autor:

Sport

30.08.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast i privilegija.

U DRUŠTVU ELITE: Ulazak delegacije Zvezde u Grimaldi palatu! Sa njima bio važan član UEFA!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde su saznali svoje rivale u novoj sezoni Lige šampiona. Žreb održan u Monte Karlu doneo je da će šampion Srbije igrati protiv Barselone, Benfike, PSV-a i Štutgarta kod kuće, dok će na gostovanjima igrati protiv Milana, Intera, Jang Bojsa i Monaka.

Predstavnici kluba - predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, tehnički direktor Marko Marin i finansijski direktor Marko Petrović - su bili zadovoljni izvučenim rivalima. 

- Ovo smo želeli, ovo smo hteli. Zadovoljni smo žrebom. Ovo više nije grupa, već liga. Dobili smo protivnike po meri. Dovodimo velikane na Marakanu. Jang Bojs nam je dužnik... Zvezda raste kao klub, rastemo iz godine u godinu. Sinoć smo pokazali takmičarksi fudbal. Nećemo se pomeriti nikome - poručio je Terza.

Tokom boravka u Grimaldi forumu u Monte Karlu, ekspedicija Crvene zvezde je ušla sa veoma važnim članom UEFA, Zoranom Lakovićem, koji je visoko pozicioniran u Evropskoj kući fudbala. Ovo je još jedan znak koliko je Zvezda ozbiljna u nameri da ostvari uspeh u Ligi šampiona i da se u Ljutice Bogdana ozbiljno radi, kako bi klub bio među najvećom elitom na starom kontientu. 

Foto: FK Crvena zvezda

Čelni ljude Crvene zvezde

Sa Barselonom, Milanom, Interom i ostalim velikanima fudbala kao protivnicima, Ligu šampiona očekuje pravo uzbudljivo takmičenje. Svaki meč će biti prilika da se vidi vrhunski fudbal. Navijači imaju priliku da uživaju u pravom spektaklu, a nema sumnje da će čuvena ''Marakana'' biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading