ČELNIK ZVEZDE PONOSAN: Bićemo svedoci mnogo istorijskih večeri na našoj Marakani!

Autor:

Sport

30.08.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi format Lige šampiona je korak unapred - navodi Marko Petrović.

ČELNIK ZVEZDE PONOSAN: Bićemo svedoci mnogo istorijskih večeri na našoj Marakani!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su saznali svoje rivale u novoj sezoni Lige šampiona. Žreb održan u Monte Karlu doneo je da će šampion Srbije igrati protiv Barselone, Benfike, PSV-a i Štutgarta kod kuće, dok će na gostovanjima igrati protiv Milana, Intera, Jang Bojsa i Monaka.

Operativni direktor tim iz Ljutice Bogdana, Marko Petrović ponosan je na rezultate kluba.

- Ponosan sam na klub i na naše navijače. Napravili smo nezaboravnu utakmicu u sredu, a atmosfera i emocija na stadionu pokazuju kolika je ljubav prema Crvenoj zvezdi. Verujem da ćemo tokom aktuelne sezone biti svedoci mnogo istorijskih večeri na našoj Marakani. Ponosan sam i zbog činjenice da se Zvezda svih ovih godina ponovo izuzetno poštuje i to smo posebno osetili prilikom susreta sa predstavnicima drugih klubova na žrebu u Monaku - počeo je Petrović, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Foto: FK Crvena zvezda

Marko Petrović

Osvrnuo se operativni direktor našeg kluba i na žreb koji je održan u Monaku.

- Ne postoji 'idealni' žreb, ali biti u društvu nemačkih, španskih, italijanskih, portugalskih i holandskih klubova je velika, osvojena privilegija! Pored nas ovaj krug čini i još pet bivših šampiona Evrope - dodao je on.

Atmosfera sa Marakane oduševljava čitavu Evropu.

- Francuska televizija je juče pričala o atmosferi sa Marakane i jasno i glasno rekla: 'Ovo nema nigde!'. Što se tiče naših protivnika, mislim da nikada u istoriji Zvezde nismo u jednoj sezoni igrali protiv ovakvih evropskih ekipa. Tražiće se ulaznica više za utakmice i zato pozivam sve da što pre obezbede sezonsku kartu koja je najpovoljnija i koja jedina navijačima garantuje i mesto za eventualne mečeve u Ligi šampiona na proleće - rekao je Petrović.

Format Lige šampiona je drugačiji u odnosu na prethodne godine.

- Novi format Lige šampiona je korak unapred, jer UEFA očekuje takmičenje u kojem će se do poslednjeg kola voditi borba za prolaz dalje, odnosno za plasman među 24 ekipe. Konkurencija je izuzetna, ali verujemo u naš tim i naše navijače na Marakani - naveo je Petrović.

Zvezdini rezultati za prosperitet srpskog fudbala.

- Crvena zvezda je prethodnih osam godina ponos, ne samo zvezdaša, već čitavog srpskog sporta i naše zemlje. Ovim plasmanom, Zvezda je donela Srbiji ne samo osam sjajnih utakmica na najvećoj fudbalskoj pozornici, već i oko 10 miliona evra od UEFA namenjenih samo za razvoj ostalih klubova iz naše zemlje, pored u prethodnim godinama već distribuiranih 15 miliona evra za razvoj infrastrukture - istakao je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading