NAVIJAČI PRIŽELJKIVALI NJEGOV POVRATAK , A SADA IMA NOVI KLUB: Srbin karijeru nastavlja u Španiji!

Autor:

Sport

30.08.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac ima novi klub.

NAVIJAČI PRIŽELJKIVALI NJEGOV POVRATAK , A SADA IMA NOVI KLUB: Srbin karijeru nastavlja u Španiji!

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Matija Nastasić napravio je korak ka novom izazovu u svojoj karijeri potpisavši ugovor sa španskim klubom Leganjes. Nastasić je pristupio Leganesu kao slobodan igrač, nakon isteka ugovora sa Majorkom krajem juna. Ovo će biti nastavak Nastasićevog puta u La Ligi, gde je prethodne dve sezone nosio dres ekipe Majorke.

Matija Nastasić je svoje fudbalske korake započeo u omladinskoj školi Partizana, pre nego što je započeo profesionalnu karijeru. Nastasić je tokom karijere imao priliku da igra za različite evropske klubove, uključujući Teleoptik, Fjorentinu, Mančester Siti, Šalke i Majorku. Ovo iskustvo pružilo mu je priliku da se razvije kao igrač i stekne vredno iskustvo na različitim fudbalskim scenama.

Foto: Profimedia

Matija Nastasić

Debitovao je za reprezentaciju Srbije 2012. godine i od tada je odigrao 34 utakmice u nacionalnom dresu, predstavljajući svoju zemlju na međunarodnoj fudbalskoj sceni. Nastasićev prelazak u Leganjes predstavlja novo poglavlje u njegovoj karijeri, a navijači će sa nestrpljenjem pratiti kako će se ovaj iskusni defanzivac uklopiti u novu sredinu i doprineti uspesima svog novog kluba.

Podsetimo, Nastasić se pominjao zimus kao novo pojačanje Partizana, a navijači su to sa oduševljenjem priželjkivali. Međutim do saradnje nije došlo, što je ''Grobare'' veoma rastužilo, ali i dodatno razbesnelo. Iskusni defanzivac je prošle sezone za Majorku odigrao 32 utakmice i postigao dva gola. Najveći deo karijere proveo je u Bundesligi u dresu Šalkea, a bio je deo fantastične generacija Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading