DRULOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK ''ORLIĆA'': Sa ovim snagama napada Ukraijinu i Azerbejdžan!

Autor:

Sport

30.08.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi izazovi za ''orliće''.

DRULOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK ''ORLIĆA'': Sa ovim snagama napada Ukraijinu i Azerbejdžan!

Foto: Starsport

Mlada reprezentacija Srbije sprema se za mečeve kvalifikacija za U21 Evropsko prvenstvo, gde će gostovati Ukrajini i Azerbejdžanu 6. i 10. septembra. Iako su šanse za plasman na prvenstvo male, selektor Ljubinko Drulović je odabrao 24 igrača koji će se suprotstaviti ovim izazovima.

GOLMANI: Luka Lijeskić (Radnički 1923), Dimitrije Stevanović (Radnički Niš), Lazar Kaličanin (Čukarički)

ODBRANA: Mihajlo Ilić (Bolonja), Stefan Leković (Crvena zvezda), Mateja Milovanović (Herenven), Vojin Serafimović (Čukarički), Nikola Miličić (Napredak), Ognjen Mimović (Crvena zvezda), Vukašin Đurđević (Partizan), Lazar Konstantinov (IMT), Stefan Bukinac (Vojvodina)

VEZNI RED: Stefan Džodić (Monpelje), Aleksej Vukičević (OFK Beograd), Jovan Šljivić (Crvena zvezda), Aleksandar Stanković (Lucern)

NAPAD: Vanja Vlahović (Atalanta), Matija Gluščević (Radnički 1923), Marko Veličković (Vojvodina), Jovan Milošević (Sankt Galen), Jovan Mijatović (Njujork Siti), Mihajlo Petković (Napredak), Samed Baždar (Real Saragosa), Nemanja Trifunović (Partizan)

Reprezentativci će se okupiti u Beogradu 2. septembra, a dva dana kasnije putuju u Letoniju na prvi od ta dva meča. Ova dva susreta predstavljaju priliku za igrače da pokažu svoj talenat i angažovanost uprkos teškoj situaciji u kvalifikacijama.

Selektor Drulović je odlučio da se osloni na igrače koji su do sada igrali za nacionalni tim do 19 godina, te je podmladio selekciju. U timu se nalazi nekoliko igrača iz inostranstva, dok su tri igrača iz Crvene zvezde, po dva iz Partizana, Vojvodine, Čukaričkog i Radničkog iz Kragujevca.

Ukrajina i Azerbejdžan predstavljaju teške protivnike, ali mladi fudbaleri Srbije su odlučni da odigraju maksimalno ozbiljno. Do kraja kvalifikacija očekuju ih dve gostujuće utakmice, kao i duel poslednjeg kola, kada će se Ukrajina sastati sa mladom reprezentacijom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading