MEČ KOJI ĆE NAPUNITI TRIBINE U LOZNIČKOM POLJU: Cela sezona staje u ovih 90 minuta!

Autor:

Sport

07.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako je teško pripremiti se za duel ovog tipa.

MEČ KOJI ĆE NAPUNITI TRIBINE U LOZNIČKOM POLJU: Cela sezona staje u ovih 90 minuta!

Foto: FK Podrinje Lozničko Polje

Predstojećeg vikenda na programu je finale baraža za popunu Međuopštinske lige Jadar, meč se igra u subotu, 8. juna sa početkom 17 časova i 30 minuta. Utakmica je zakazana na neutralnom terenu, biće odigrano na stadionu u Lozničkom Polju, ekipi Budućnosti (Runjani) je pripala uloga nominalnog domaćina, dok će sa druge strane terena biti sastav Paskovca.

Republika

Što se tiče sutrašnjeg domaćina reč je o mladom sportskom kolektivu koji je opet počeo sa takmičenjem od aktuelne sezone, i već u prvoj takmičarskoj godini stigao je na korak do plasmana u viši rang takmičenja. Sastav Budućnosti je sezonu završio na drugom mestu, sa samo jednim bodom zaostatka za liderom. 

Tim iz Runjana može da se pohvali da je tokom sezone imao najbolji napad u ligi, mrežu rivala su tresli u 76 navrata, dok je i njihova odbrana najbolja u prvenstvu. Golman Budućnosti je loptu vadio iz mreže u samo 13 situacija na 18 ligaških utakmica.

Republika

Foto: facebook.com

Najavni poster

Uloga gosta u Lozničkom Polju pripaka je sastavu Paskovca, koji je osnovan 2020. godine, i koji je takođe u kratkom vremenskom periodu, nešto dužem u odnosu na Budućnost, stigao u situaciju da se bori za promenu ranga. 

Paskovac je sezonu u grupi B završio sa tri boda zaostatka za liderom, reč je o timu koji takođe može da se pohvali da je postigao najviše golova u prvenstvu (66), dok ima i drugu najbolju odbranu. 

Direktan plasman u Međuopštinsku ligu Jadar iz Opštinke lige (grupa A i B) ostvarila je ekipa Sloge iz Lipničkog Šora i Vuk Tršić, dok ćemo trećeg putnika dobiti kroz baraž koji se igra na stadionu u Lozničkom Polju. Vredi napomenuti da se igra samo jedan meč, tako da su ovo odlučujućih 90 minuta, u kojima staje cela sezona.

Budućnost (Runjani) - Paskovac

Subota, 8. jun od 17.30

Stadion u Lozničkom Polju

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading