STARI ZNALCI U RAZLIČITOM RASPOLOŽENJU NA ZATVARANJU SEZONE: Morava slavi veliki jubilej, dok se crveno-beli ekspresno vraćaju u niži rang!

Autor:

Sport

07.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mrsaću se očekuje veliko slavlje.

STARI ZNALCI U RAZLIČITOM RASPOLOŽENJU NA ZATVARANJU SEZONE: Morava slavi veliki jubilej, dok se crveno-beli ekspresno vraćaju u niži rang!

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 26. kola Raške okružne lige, ujedno i poslednjeg za ovu sezonu, ekipa Morave iz Mrsaća ugostiće sastav Zvezde (Čukojevac), meč je zakazan za subotu, 8. jun sa početkom od 18 časova.

Republika

Na terenu u Mrsaću u subotu nas očekuje duel timova koji su prošle sezone vodili veliku bitku za plasman u okružni rang, tada je Zvezda stigla do šampionskog pehara Međuopštinske lige FSRO, dok je Morava sa drugog mesta izborila promociju, uz četiri boda manje u odnosu na lidera. 

Što se tiče prošlosezonskih duela, Zvezda je kao domaćin uspela da osvoji samo bod protiv Morave (1:1), dok je u Mrsaću domaćin ubedljivo slavio rezultatom 3:0. U aktuelnom prvenstvu, sutrašnji domaćin je na gostovanju odneo ceo plen nakon pobede od 3:0.

Morava u ovaj meč ulazi sa petog mesta na tabeli, i verovatno će tu i ostati na kraju sezone, u jednom delu prvenstva tim iz Mrsaća je bio i konkurent za najviši plasman i novu promenu ranga, ali je ipak posustao. Što se tiče Zvezde, i dalje je tim bez bodova, i već na polusezoni je bilo jasno da će se u Čukojevcu sledeće sezone igrati niži stepen takmičenja.

Republika

Foto: FK Morava Mrsać

Stari znalci

Iz redova Morave su u najavi utakmice poručili:

- Poslednji meč u ovoj veoma uspešnoj sezoni. U goste dolazi ekipa koja je u prošloj sezoni osvojila titulu prvaka MFL i zajedno sa Moravom nekolko kola pre kraja overila ulazak u Okrug. Ipak ekipe se nalaze u potpuno različitom raspoloženju, Morava iduće nedelje slavi 100 godina kluba i prvenstvo će najverovatnije završiti na visokom 5. mestu dok je gost iz Čukojevca praktično još u prvom delu sezone vizirao kartu za povratak u niži rang. Ovom prilikom im želimo brz povratak u Okrug. Poziva se publika da kao i do sada pruži podršku ekipi koja je poštenim radom i odnosom prema klubu zaslužila mesto na kome se nalazi i da pobedom okončamo uspešnu sezonu i da krenemo u proslavu retkog jubileja, 100 godina od osnivanja kluba.

Morava (Mrsać) - Zvezda (Čukojevac)

Subota, 8. jun od 18 časova

Teren u Mrsaću

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading