SMETA IM I ĆIRILICA: Autošovinisti ne miruju - na udaru se našli i dresovi novosadske Vojvodine!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.07.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besramno udaraju na sve što ima veze sa srpstvom.

SMETA IM I ĆIRILICA: Autošovinisti ne miruju - na udaru se našli i dresovi novosadske Vojvodine!

Foto: youtube.com

Fudbaleri novosadske Vojvodine su nezasluženo poraženi od Ajaksa rezultatom 1:0 u okviru kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope. Izabranici Božidara Bandovića pružili su hrabru i borbenu partiju u Amsterdamu protiv ''kopljanika", ali nažalost nisu uspeli da sačuvaju mrežu do isteka 90. minuta.

Mogle su "lale" da ostvare i daleko bolji rezultat uoči revanš meča koji će biti odigran na "TSC Areni" u Bačkoj Topoli, ali je udarac Alekse Vukanovića zaustavila stativa, ali ostaje nada da navedeni događaj neće biti i presudan u konačnom zbiru.,

Srpska sportska javnost svakako može i mora biti zadovoljna ostvarenjem prošlosezonskog finaliste Kupa Srbije, na međunarodnoj sceni, ali su se ipak našli dežurni kritičari koji su i u sportskoj predstavi u Amsterdamu našli razlog da napadnu sve što ima veze sa srpstvom.

Naime, nekadašnji fudnkcioner Demokratke stranke i dugogodišnji gradonačelnik Inđije Goran Ješić na društvenim mrežama ostavio je sraman komentar. Ješić je napisao:

- Ali FK Vojvodina sa ćirilčnim natpisima imena na dresovim u Evropi. Ciganija svuda uzela maha.

Foto: Twitter.com/printscreen

Sramna objava Gorana Ješića

 

Povod za sraman post bila je činjenica da su se fudbaeri iz "srpske Atine" u duelu sa Ajaksom pojavili u dresovima na kojima su ćiriličnim pismom bila ispisana njihova prezimena.

Još jednom se na delu pokazalo koliko pripadnici tzv. "proevropske opozicije" ne mogu očima da vide bilo šta što čini tradiciju ovog naroda, a mora se postaviti pitanje kako sličnima nikada nije zasmetalo skrnavljenje državne zastave Srbije u srpskom gradu Novom Sadu.

Na kraju se može zaključiti da dela ipak samo govore o ljudima koji mrze svoj narod i državu, samo zato što nisu u mogućnosti da ponovo zasednu u fotelje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading