KALNA PONOVO SANJA ŠAMPIONSKE SNOVE: Situacija u vrhu tabele se komplikuje!

Autor:

Sport

29.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš sezone će biti jako interesantan!

KALNA PONOVO SANJA ŠAMPIONSKE SNOVE: Situacija u vrhu tabele se komplikuje!

Foto: FK Midžor Kalna

U okviru 28. kola Zaječarske okružne lige ekipa Midžor iz Kalne ugostila je sastav Rgotine. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije, dok su gosti sa devet bodova manje u odnosu na rivala bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Po odličnom vremenu i dobro pripremljenom terenu viđen je odličan duel u kojem su snage odmerila dva tima iz gornjeg dela tabele. Domaćin se bori za plasman u viši rang takmičenja, pa je u ovaj meč ušao pod imperativom pobede.

Već u sedmom minutu zatresla se mreža gostiju, Miloš Nikolić pogodio je za vođstvo nakon asistencije Bućina, 1:0. Nakon toga ređale su se šanse tima iz Kalne, ali je mreža golmana Stanojkovića ostala mirna nakon toga.

Republika

Foto: FK Midžor Kalna

Midžor istakao kandidaturu za šampionski pehar

Kako to obično biva u fudbalu, nakon promašaja na jednoj strani, stiže kazna an drugoj. Uroš Jeremić pogađa za Rgotinu, 1:1 nakon 45 minuta igre.

U drugo poluvreme domaći ulaze dosta jače i motivisanije, što je dovelo do njihovog novog vođstva. Nakon kornera, Tošić sa druge stative glavom vraća loptu u peterac, tamo se najbolje snalazi David Tasić, 2:1 na isteku 56. minuta.

Na novi pogodak čekalo se do 71. minuta kada je posle prodora oboren Milivojević, siguran sa kreča bio je Marko Milić, 3:1. Tačku na meč stavlja Andrija Todorović, koji je postavio konačnih 4:1.

Midžor (Kalna) - Rgotina 4:1 (1:1)

Midžor: Hristov, Dimitrijević, Bogdanović (od 46' Milivojević), D. Tasić, Nikolić (od 27' M. Tasić), Milić (od 82' Nikodijević), Todorović, Dojčinović, Tošić (od 82' Stanojević), Milošević (od 65' Veljković), Bućin

Rgotina: Stanojković, Ćosić (od 59' Savić), Milenković, Radovanović, Stančić, Piljević, Stanković, Jocić, Jeremić, Minić, Nikolić 

Rezultati u ovom kolu išli su na ruku Midžoru, pa je sada tim iz Kalne ponovo ozbiljan kandidat za šampionski pehar. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading