DA LI JE ZAPRAVO OD NJEGA KRENULA POBUNA PROTIV PIKSIJA?: Radonjić prvi krenuo glasno u bunt!

Autor:

Sport

30.06.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković je izgubio konce pred početak Evropskog prvenstva.

DA LI JE ZAPRAVO OD NJEGA KRENULA POBUNA PROTIV PIKSIJA?: Radonjić prvi krenuo glasno u bunt!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Srbije je okončala učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj na raočaravajućem poslednjem mestu sa dva osvojena boda. Činjenica u kakvom je stanju naš nacionalnim tim govori i da pored sistema gde prolaze tri ekipe iz grupe u nokaut fazu, a mi ni to nismo uspeli, dovoljno govori.

Dani Dragana Stojkovića Piksija na klupi ''orlova'' polako se bliže kraju, a prema saznanjim Republike, najbliži da preuzme kormilo Srbije je legendarni Joakim Lev. Stojković je definitivno promašio sistem koji je forsirao tokom trogodišnjeg mandata, istina, bilo je svetlih trenutaka i radovanja, ali su kola krenula nizbrdo već na Svetskom prvenstvu 2022.

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

U toku Evropskog šampionata došlo je do usijanja situacije kada je Dušan Tadić, kapiten Srbije, izrazio nezadovoljstvo prema Piksiju, ali su na nekin indirektan način izrazili i Aleksandar Mitrović, Predrag Rajković i Sergej Milinković-Savić. Međutim, loša atmosfera potiče i pre puta u Nemačku, a to je bunt Nemanje Radonjića koji je poručio da neće da igra dok je njegov sugrađanin na klupi Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Očigledno je da je Radonjić prvi imao petlju od svih da digne glas protiv Stojkovića i da izrazi nezadovoljstvo. Istina, ni sam Radonjić nije imao neku zavidnu sezonu, ali je sigurno mogao da doprinese nacionalnom timu na ovom prvenstvu. Izgleda da neki period unazad ne vlada dobra atmosfera u reprezentaciji, samo se to krilo od javnosti, ali je sada sve došlo do usijanja i otkrilo kakvo je zapravo stanje. Biće zanimljivo ispratiti kako će se sve odvijati u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading