KAKVA BI TO "EKSPLOZIJA" BILA! Crveno-beli ŽELE veliku NBA zvezdu! Postao je SLOBODAN agent!

Autor:

Sport

01.07.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se najveće pojačanje u istoriji kluba.

KAKVA BI TO "EKSPLOZIJA" BILA! Crveno-beli ŽELE veliku NBA zvezdu! Postao je SLOBODAN agent!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Ertel sa saigračima iz reprezentacije Francuske

Francuski košarkaš Evan Furnije, čije se ime već neko vreme povezuje sa povratkom u Evropu, mogao bi da pojača grčki Olimpijakos ovog leta.

Sa završetkom ugovora u Detroit Pistonsima, reprezentativac "trikolora" je slobodan u izboru nove sredine, a prema informacijama košarkaških insajdera, grčki velikan je izrazio izuzetno interesovanje za ovog sjajnog beka.

Italijanski novinar Andrea Kalconi preneo je vest da je Olimpijakos ozbiljno zainteresovan za dovođenje Francuza u svoje redove. Pomenuti izvor ističe da je Furnije prva meta kluba iz Pireja za poziciju beka i niskog krila, te da će crveno-beli učiniti sve da ga ubede da se vrati u Evroligu.

 

 

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, Furnije bi verovatno zauzeo mesto Ajzeu Kenana, koji je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo bi bio povratak Furnijea u Evropu nakon uspešne NBA karijere tokom koje je nastupao za više klubova poput Denver Nagetsa, Orlando Medžika, Bostona Seltiksa i Njujork Niksa. Pre odlaska u NBA, Furnije je igrao za francuske timove Nanter i Poitije.

Olimpijakosov pokušaj dovođenja Evan Furnijea u svoje redove predstavlja značajan korak u formiranju snažnog tima za narednu sezonu. Ukoliko se ovaj transfer ostvari, ljubitelji košarke moći će da uživaju u igri jednog od najuspešnijih evropskih košarkaša koji su prethodnih godina blistali na NBA parketima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading