OD JUNAKA DO NAJVEĆEG TRAGIČARA! Pogledajte kako je Šeško "IZBACIO" Sloveniju sa EP! Nestvaran PROMAŠAJ! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.07.2024

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije idu kući već u osmini finala.

OD JUNAKA DO NAJVEĆEG TRAGIČARA! Pogledajte kako je Šeško "IZBACIO" Sloveniju sa EP! Nestvaran PROMAŠAJ! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Poslednja utakmica današnjeg programa osmine finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj između Slovenije i Portugala, bila je i najneizvesnija u dosadašnjem toku šampionata.

Među mnogim događajima koji su obeležili ovu utakmicu, ističe se propuštena prilika slovenačkog fudbalera Benjamina Šeška. U 115. minutu produžetka, napadač bundesligaša Lajpciga se našao u situaciji da postane junak svog tima, ali nažalost, nije iskoristio priliku.

Prethodno produžetku, Jan Oblak je uspeo da odbrani penal Kristijanu Ronaldu, što je izazvalo emotivnu reakciju kod portugalskog fudbalera. Ovo je samo jedan od momenata koji su doprineli ekstremno dramatičnoj atmosferi utakmice, a koja je kulminirala u produžecima.

Na pet minuta pre kraja drugog produžetka, Benjamin Šeško se našao u prilici da postigne gol koji bi odveo svoj tim dalje u takmičenju. Međutim, umesto da iskoristi svoje veštine i kreativnost, napadač Slovenaca je odlučio da šutira pravo u golmana Dioga Kostu, koji je zablistao i odveo Portugalce do penal serije, a potom i u četvrtfinale, odbranivši tri jedanaesterca.

Nema sumnje da je Šeško mogao da izraste u heroja cele Slovenije, umesto toga postao je najveći tragičar zbog promašaja.

Portugalci će za plasman u polufinale igrati protiv Francuske, a ukoliko prođu dalje, za ulazak u veliko finale čeka ih bolji iz duela Nemačka-Španija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading