DE BRUJNE NIJE PROFESIONALAC: Ovaj potez kapitena Belgije zgrozio sve!

Autor:

Sport

02.07.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ume da se nosi sa situacijom.

DE BRUJNE NIJE PROFESIONALAC: Ovaj potez kapitena Belgije zgrozio sve!

Foto: Tanjug/AP

Belgijska fudbalska reprezentacija doživela je poraz od Francuske rezultatom 1:0 nesrećnim autogolom Fertongena, čime je završeno njeno učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. Ovaj poraz označio je kraj takmičenja za Belgiju, ostavljajući gorak ukus u ustima njenih navijača.

Nakon meča, kapiten belgijskog tima Kevin de Brujne stao je pred novinare, ali je privukao pažnju sukobom sa italijanskim novinarom Tankredijem Palmerijem. Na pitanje zašto "zlatna generacija" Belgije nikada ništa nije osvojila, De Brujne je odgovorio oštro, ističući da i druge zemlje imaju izuzetne generacije poput Francuske, Engleske, Španije i Nemačke. Njegova reakcija izazvala je polemiku i postala tema razgovora u fudbalskim krugovima.

Nakon incidenta, Palmeri se oglasio putem društvenih mreža, gde je istakao De Brujneov komentar kao neprikladan i nazvao ga "razmaženim derištem". Ova prepiska dodatno je podgrejala tenzije između De Brujnea i Palmerija, dok je javnost s pažnjom pratila svaki korak ove kontroverzne situacije.

Ovaj poraz na Evropskom prvenstvu označio je i mogući kraj jedne od najboljih generacija belgijskog fudbala. Njihova izuzetna igra i talenat nisu bili dovoljni da ostvare značajan uspeh na međunarodnoj sceni, što je razočaralo mnoge navijače i ljubitelje fudbala širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading