MILOJEVIĆ GA JE PRECRTAO! Fudbaler Zvezde PROMENIO sredinu!

Autor:

Sport

01.07.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odlazak sa Marakane.

MILOJEVIĆ GA JE PRECRTAO! Fudbaler Zvezde PROMENIO sredinu!

Foto: Starsport

Posle dolazaka braće Mituljikić, Uroša Lazića i Aleksandra Kahvića, OFK Beograd je predstavio Edmunda Ada.

Još uvek nije jasno da li je reč o pozajmici ili raskidu ugovora sa Crvenom zvezdom, uz mogućnost da klub sa Marakane vrati nekadašnjeg reprezentativca Gane ukoliko to bude potrebno.

Edmund Ado je došao u OFK Beograd nakon što nije uspeo da se izbori za mesto u timu novog-starog prvaka Superlige Srbije. Iako je imao priliku da igra sa Šerifom u Ligi šampiona i nakon trijumfa nad madridskim Realom, njegova odluka da bojkotuje treninge u Moldaviji kako bi prešao u Crvenu zvezdu, dovela ga je do problema.

Foto: Starsport

Edmund Ado

Korak bliži dolasku na Marakanu, bio je Ado dolaskom u Spartak iz Subotice, a bez obzira što je igrao skromno za „golubove“ obaveza Zvezde bila je da ga kupi. Stigao je kao navodno veliko pojačanje u leto 2023, ali ga je bivši trener Barak Bahar odmah izbacio iz planova.

Ni odlazak Izraelca ništa nije promenio po pitanju njegovog statusa. U međuvremenu, Edmund Ado je izgubio spor po tužbi Šerifa i dobio je obavezu da uplati 1,2 miliona evra odštete moldavskom šampionu.

Sada će sreću morati da potraži u klubu sa Stare Karaburme, koji se ove sezone vratio u srpsku elitu, ali će celo superligaško takmičenje igrati na novom stadionu u Zaječaru, gde su do sada nastupali fudbaleri Timoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading