HIT IZJAVA RADETA BOGDANOVIĆA! Izgubio je "sat i po vremena života", pa OTKRIO ko je NAJPOŠTENIJI u Nemačkoj!

Autor:

Sport

01.07.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive reči stručnog konsultanta na RTS.

HIT IZJAVA RADETA BOGDANOVIĆA! Izgubio je "sat i po vremena života", pa OTKRIO ko je NAJPOŠTENIJI u Nemačkoj!

Foto: printscreen/RTS

Fudbalska reprezentacija Francuske ostvarila je pobedu nad Belgijom rezultatom 1:0 (0:0) i plasirali se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Autogol koji je odveo "trikolore" među osam selekcija u Nemačkoj, postigao je Jan Vertongen, posle centaršuta Kolo Muanija, što je donelo trijumf izabranicima Didijea Dešampa.

Međutim, stručni konsultant RTS-a, Rade Bogdanović, nije bio impresioniran njihovom igrom. Izrazivši svoje nezadovoljstvo, nekadašnji prvotimac madridskog Atletika je istakao da je utakmica bila nedinamična i neprivlačna za navijače, te je uputio oštre kritike na račun francuske reprezentacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rabio i De Ketelare u duelu

- Možda po klasi reprezentacija koje su imali od ranije, možda i jeste. Realno, izgubio sam sat i po života gledajući ovu utakmicu. Juče Englezi, sad ovo danas. Nema uzbuđenja, dosta kalkulacija, duela. Francuzi jesu sigurni, dominantni su u fizičkom i tehničkom smislu. Ali, ja volim ekipe poput Pancera, obrni okreni, najpoštenija je reprezentacija Nemačke, i prema navijačima i prema sebi samima - rekao je Bogdanović i dodao:

- Ja razumem da je to i četvrta utakmica i razumem da su došli sa završnih prvenstava. Ali taj državni grb, taj petao na dresu, nekako se traži više - zaključio je posle utakmice na Merkur areni u Dizeldorfu.

Francuska će za plasman u polufinale igrati protiv pobednika poslednje utakmice dana u osmini finala, između selekcija Portugala i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading