BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE RAZOČARAN ZBOG IZOSTANKA SA PIKSIJEVOG SPISKA: ''To je bio veliki poraz za moju karijeru!''

Autor:

Sport

30.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Piksi napravio grešku što ga nije poveo u Nemačku?

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE RAZOČARAN ZBOG IZOSTANKA SA PIKSIJEVOG SPISKA: ''To je bio veliki poraz za moju karijeru!''

Foto: www.profimedia.rs

Prošla sezona donela je Filipu Đuričiću izazove i pritisak, ali i motivaciju za bolje rezultate. Iako je završio sezonu sa četiri postignuta gola i isto toliko asistencija, nije ispunio očekivanja navijača Panatinaikosa. Ipak, het-trik na prvom kontrolnom meču ove sezone može biti najava povratka starog sjaja.

Foto: Starsport

Filip Đuričić

Odluka selektora Stojkovića da ne uvrsti Đuričića u tim za Prvenstvo Evrope predstavljala je veliko razočaranje za njega.

Foto: Starsport

Filip Đuričić i Dragan Stojković Piksi

- Prošlu godinu sam počeo vrlo dobro, ali osećao sa pritisak, jer nisam bio standardan. Sve je to uticalo na mene, razmišljao sam da li ću biti u timu Srbije za Prvenstvo Evrope. Na kraju nisam otišao. To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru. Verujem da ću ove sezone biti bolji i opušteniji - poručio je Đuričić.

Đuričić je istakao značaj Nemanje Maksimovića za tim Panatinaikosa, naglašavajući da je veoma dobar karakter i da će, ukoliko se dobro prilagodi, postati ključni igrač tima.

- Maksimovića poznajem dugo, bili smo zajedno u reprezentaciji skoro deset godina. On je veoma dobar karakter, ako se dobro prilagodi, biće veoma važan pojedinac za ovaj tim. Nadam se da će vrlo brzo doći - rekao je Filip Đuričić.

Podsetimo, Srbija je doživela veliko razočarenje na Evropskom prvenstvu pod patronatom Dragana Stojkovića Piksija, kojem su dani odbrojani na klupi ''orlova''. Naš nacionalni tim je osvojio dva boda, uz jedan poraz od Engleske i dva remija protiv Slovenije i Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading