HOĆE LI NEKO OSTATI? Grobari u šoku! I on napušta Partizan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.07.2024

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za još jedan odlazak iz Humske.

HOĆE LI NEKO OSTATI? Grobari u šoku! I on napušta Partizan!

Foto: Starsport

Američki košarkaš Džejlin Smit, koji poseduje pasoš Hrvatske, indirektno je dao do znanja da neće biti deo ekipe Partizana u narednoj sezoni, uprkos prethodnim spekulacijama o mogućem produženju ugovora.

Prema poslednjim informacijama američki košarkaš i pored želje da ostane među crno-belima, sve je bliži napuštanju Partizana i već sada se nalazi u potrazi za novim klubom.

Smit je istakao da je želeo da ostane u Partizanu, posebno nakon što je bio jedan od ključnih igrača tima Željka Obradovića u finišu prethodne sezone. Međutim, njegove reči sada sugerišu da je prihvatio da će biti deo nove faze kluba i da je možda već krenuo u potragu za novim angažmanom. Njegove reči o "novoј grupi igrača" i "ubrizgavanju nove krvi" ukazuju na promene koje su u toku u Partizanu.

Foto: twitter/partizan

I on napušta Humsku - Džejlin Smit

 

Smit je takođe istakao neprocenjivo iskustvo provedeno sa Željkom Obradovićem, ističući ga kao čoveka koji je mnogo osvajao i čije savete je pažljivo slušao. Ovo ističe značaj Obradovićeve uloge u razvoju igrača, čak i kada se ne obraća direktno njima.

Prema poslednjim informacijama, Partizan je dogovorio dolazak čak devet novih igrača, ali se očekuje da će biti još novih imena u ekipi vicešampiona ABA lige. Ovo nagoveštava temeljnu rekonstrukciju tima i predstavlja značajnu promenu u sastavu ekipe.

Džejlin Smit je, svojim najnovijim izjavama, indirektno najavio svoj odlazak iz Partizana, dok se ekipa crno-belih aktivno rekonstruiše i priprema za narednu sezonu. Sa novim izazovima pred sobom, ostaje da vidimo gde će karijera ovog talentovanog plejmejkera nastaviti da se razvija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading