ODJAVIO NEMAČKU DA BI SEDEO NA KLUPI: Lazar Samadržić definitivno poseduje kvalitet za prvu postavu!

Autor:

Sport

21.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi mora da promeni neke stvari.

ODJAVIO NEMAČKU DA BI SEDEO NA KLUPI: Lazar Samadržić definitivno poseduje kvalitet za prvu postavu!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Srbije juče je remizirala sa Slovenijom 1:1 i ostavila tračak nade da može da se plasira u nokaut fazu Evropskog prvenstva. Slovenci su pokazali da su izuzetno opasni, naročito kod kontra napada. Naš nacionalni tim je dosta promašivao, pa je zato usledila kazna Karničnika, međutim, u poslednjim sekundama meča, Luka Jović je vadio kestenje iz vatre i ostavio ''orlove'' u život.

Izabranici Dragana Stojkovića igraju poslednju utakmice grupne faze protiv Danske i pobeda bi značila prolaz dalje. Danci nama tradicionalno ne laže, ali su nam večiti džnik iz 1992. godine, kada je tadašnja Jugoslavija sa najboljom generacijom u istoriji diskvalifikovana sa Evropskog prvenstva u Švedskoj zbog stanja u zemlje, a Danska se tada popela na krov Evrope.

Ono što je do sada ostavilo utisak jeste da Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović slabo funkcionišu kao tandem. Mitrović više nije u ono formi kao u Fulamu, a Vlahović igra na periode, čas dobro, čas loše. Protiv Danske Piksi treba definitivni da ubaci od smaog starta Lazara Samardžića. On je odbio reprezentaciju Nemačke da bi bio deo nacionalnog tima svojih korena, a konstantno sedi na klupi i dobija šanse na kašičici. 

Samardžić poseduje veliki kvalitet i održao je Udineze u životu prošle sezone i spasio ispadanja u niži rang. I protiv Slovenije i Engleske njegov ulazak u igru doneo dosta kvaliteta i napravio je razliku na terenu. Jednostavno, selektor Stojković mora da popusti i da malo unese promene u ekipi, Protiv Danaca mora da se igra sa velikim oprezom, bez srljanja negde do 60. minuta. Samardžić bi trebalo da bude prioritet za naredni susret i sigurno bi napravio veliku razliku i pokazao veliki kvalitet koji poseduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading