DEJAN NEDIĆ PONOVO NASMEJAO SVE U STUDIJU: Evo kako je nazvao sudija Orsata! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.07.2024

00:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudijski analitičar uvek daje zanimljive komentare.

DEJAN NEDIĆ PONOVO NASMEJAO SVE U STUDIJU: Evo kako je nazvao sudija Orsata! (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

Dejan Nedić

Fudbaleri Portugala su uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Evropskog prvenstva nakon što su uspešno savladali Sloveniju u seriji penala. Nakon meča koji je završen bez golova, Portugalci su bili uspešniji u izvođenju penala i zasluženo su obezbedili dalji plasman.

Junak meča bio je Diogo Košta, koji je uspešno realizovao penal i tako doneo pobedu svom timu. Iako se u prvom trenutku mnogo govorilo o dosuđenom jedanaestercu koji nije iskorišćen, sudijski ekspert Dejan Nedić na RTS-u je razrešio sve dileme i potvrdio ispravnu odluku.

Međutim, jedna od najzanimljivijih vesti sa ovog meča stiže iz sudiječkog tima. Italijanski sudija Danijele Orsato, najverovatnije je završio svoju karijeru zbog povrede koju je zadobio tokom meča. Nedić je otkrio da Orsato, čiji nadimak je "Deda", povredio zadnju ložu u 114. minutu meča, ali je hrabro odsudio preostalo vreme sa centra terena

Foto: Tanjug/AP

Danijele Orsato

- Imamo toliko vremena da pošaljemo u penziju i da se zahvalimo legendarnom Danijeleu Orsatu, koji je u 114. minutu, vi to niste videli, povredio zadnju ložu i poslednjih šest minuta je na iskustvo sudio sa centra terena. Čovek sa 49, blizu 50 godina, odsuditi 120 minuta, i to na ovaj način, odsuditi kazneni udarac koji u prvom minutu nismo mogli da vidimo, ali je bio, šaljemo ga u penziju... Nadimak mu je "Deda", tako ga svi zovu - naveo je Nedić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading