BEZ TADIĆA NA TRENINGU ''ORLOVA'': Pogledajte Piksijevo raspoloženje!

Autor:

Sport

17.06.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se sprema za meč protiv Slovenije.

BEZ TADIĆA NA TRENINGU ''ORLOVA'': Pogledajte Piksijevo raspoloženje!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije sinoć je započela svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Izabranici Dragana Stojkovića izgubili su od Engleza sa minimanlnim rezultatom 1:0, ali nisu ostavili toliko loš utisak. Engleska je razočarala svojim partijama i tako ne igra glavni favorit turnira, a možda je jednostavno to bila neka skrivalica Gereta Sautgejta.

Međutim, ''orlovi'' su se pokazali dobro, naročito Strahinja Pavlović, koji samo što nije imao ulogu golmana na meču. Srbija se sada okreće meču protiv Slovenije koji može da bude i presudan oko prolaska u nokaut fazu. Naši reprezentativci su danas u odlično raspoloženju izašli na trening i pored neslaganja oko taktkie između Dušana Tadića i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Kako Republika saznaje na licu mesta, fudbaleri su trenirali u dve grupe. Kapitena ''Orlova'' nije bilo na terenu, jer je bio sa grupom u teretani, a tamo su i Aleksandar Mitrović, SMS i većima igrača koji su igrali sinoć. Atmosfera u nacionalnom timu je odlična, a da je onaj događaj od sinoć posledica vruće glave i da je sve u najboljem redu. 

 

 

Srbija igra protiv Slovenije u četvrtak od 15.00 časova na Alijanc Areni u Minhenu i sigurno će ući u susret sa velikim motivom. ''Orlovi'' su imali veoma hrabar nastup protiv Engleske i to da je vetar u leđa za naredne mečeve. Pobeda protiv Slovenaca će mnogo značiti, a ta utakmica za naš nacionalni tim biće kao finale Evropskog prvenstva, tako da će sigurno biti dobre pripreme za taj okršaj.

Foto: Republika

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading