SLOVENCI NAPRAVILI ŠOU NA TRIBINAMA! Portugal napada na TERENU, ali su komšije POBEDILE spektaklom na tribinama! (FOTO)

Autor:

Sport

01.07.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači "skijaša" priredili sjajnu atmosferu.

SLOVENCI NAPRAVILI ŠOU NA TRIBINAMA! Portugal napada na TERENU, ali su komšije POBEDILE spektaklom na tribinama! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Slovenije pružila je sjajan otpor favorizovanoj ekipi Portugala u Frankfurtu, gde su se borili za četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Iako su mreže mirovale nakon 90 minuta, Slovenija je imala nekoliko prilika pred golom Dioga Košte, a najveću šansu nije iskoristio Benjamin Šeško u poslednjoj trećini drugog poluvremena.

Ovaj neočekivani otpor izazvao je oduševljenje navijača Slovenije, koji su svojom podrškom stvorili pravi mali šou na tribinama, koristeći pirotehniku, pa su bakljama i "dimnom zavesom" uspeli da proslave hrabru igru svog tima.

Nakon iznenađujućeg prolaska kroz grupnu fazu, navijači Slovenije su se nadali da njihov tim može da napravi još jedan korak ka podvigu na Evropskom prvenstvu. Ova podrška sa tribina i vera u svoj tim predstavljaju veliku nagradu za dobar rad fudbalera tima koji vodi selektor Matjaž Kek.

Foto: Tanjug/AP

Selektor Slovenije Matjaž Kek

Iako je tim sa Pirinejskog poluostrva dominirao u prvom poluvremenu, u nastavku su se Slovenci istakli svojom upornošću i hrabrom igrom, uspevajući da zaustave napade Portugalije. Ovo je predstavljalo iznenađenje za mnoge ljubitelje fudbala, ali je pokazalo da Slovenija ima kvalitet i karakter da se nosi sa jakim protivnicima.

Jedan od ključnih trenutaka utakmice bio je promašaj Benjamina Šeška u drugom poluvremenu, kada je propustio priliku da donese veliku radost svojoj ekipi. Ovaj trenutak je bio razočaravajući za navijače Slovenije, ali je istovremeno pokazao da njihov tim ima potencijal da se takmiči sa najboljima.

Pogledajte na fotografijama kako su se Slovenci zabavljali tokom meča sa Portugalcima:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading