VRATIO SE! Bivši igrač Zvezde POTPISAO ugovor!

Autor:

Sport

01.07.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo ćemo ga gledati na evropskoj sceni.

VRATIO SE! Bivši igrač Zvezde POTPISAO ugovor!

Foto: Starsport

Ben Bentil

Krilni centar iz Gane, Ben Bentil, doneo je odluku da se vrati u Evropu nakon sezone provedene u Japanu.

Njegov novi klub biće Hapoel iz Tel Aviva, a potvrda stiže direktno iz izraelske ekipe. Inače, Bentil je već imao evropsko iskustvo, pošto je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu pre dve sezone, kao i za Panatinaikos, odnosno, Olimpiju Milano.

Ova odluka predstavlja novi korak u karijeri 29-godišnjeg igrača, koji je tokom prethodnih sezona ostvario zapažene uspehe sa svojim prethodnim timovima. Sa prosečno ostvarenih 17 poena i 5.5 skokova u japanskom timu Guna Krajn Tanders, Bentil je pokazao svoju vrednost na terenu.

 

 

Hapoel Tel Aviv će se takmičiti u drugom Evroliginom po jačini takmičenju, Evrokupu, a dolazak Benta Bentina i Džoa Reglanda, još jednog bivšeg igrača Crvene zvezde, dodatno će ojačati tim za predstojeću sezonu. Očekuje se da će njihovo iskustvo i kvalitet doprineti uspesima Izraelaca u Evrokupu.

Ovaj potez predstavlja neobičnu odluku za Benta Bentina, ali istovremeno otvara nova vrata za njegovu karijeru i pruža mu priliku da pokaže svoje sposobnosti u novom okruženju. S obzirom na njegovo iskustvo i dosadašnje uspehe, možemo očekivati zanimljivu sezonu za ovog talentovanog košarkaša.

Bentil je u NBA branio boje Dalas Maveriksa, odakle se vratio na Stari kontinent i igrao za francuski Šalon, španski Bilbao, grčki Peristeri i turski Bahčešehir, dok je poslednju epizodu imao u japanskoj Gunmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading