HOROR NA EVRO 2024 U NEMAČKOJ: IZBODENA trojica navijača! POLICIJA PUCALA u napadača!

Autor:

Sport

15.06.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti sa Evropskog prvenstva.

HOROR NA EVRO 2024 U NEMAČKOJ: IZBODENA trojica navijača! POLICIJA PUCALA u napadača!

Foto: Shutterstock

U Majnhajmu, tokom gledanja utakmice između Nemačke i Škotske na EVRO 2024, dogodio se nemili događaj koji je šokirao javnost. Trojica navijača su izbodena, a prema navodima policije, izvršilac ovog zločina je bio opisan kao "južnjački tip" koji je prethodno pretio ljudima nožem.

Napadač je, kako se navodi, vitlao nožem i upao u dvorište gde se gledala utakmica, nakon čega je krenuo da napada navijače. Ovi nesrećni ljudi, zatečeni ovim nasilnim činom, su u panici bežali, a kasnije je otkriveno da je napadač već bio počinio ubistvo jednog čoveka na drugoj lokaciji.

Policija je brzo reagovala i stigla na lice mesta, ali je napadač nastavio svoj nasrtaj čak i na policijske službenike. Portparolka policije za BILD je izjavila da je u ovom incidentu korišćeno i vatreno oružje, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije i nasilnosti napadača.

Ovaj nemili događaj je šokirao kako prisutne navijače, tako i širu javnost, i postavlja pitanje o bezbednosti i nasilju na javnim događajima. Nažalost, ovakvi incidenti su podsećanje na potrebu za efikasnim merama bezbednosti i prevencije nasilja, kako bi se zaštitili ljudi koji uživaju u sportskim događajima i okupljanjima.

Ovo nasilje takođe podseća na važnost podrške i jedinstva u teškim vremenima. Solidarnost i podrška prema žrtvama nasilja, kao i osuda takvih napada, važni su kako bi se poslala jasna poruka da zajednica stoji zajedno protiv nasilja i da se takvi zločini neće tolerisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading