ŠKOTI ZAPALILI MINHEN, GORI MARIJENPLAC! Nemci ćute u svom gradu (video+foto)

Autor:

Sport

14.06.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl pred prvi meč Evropskog prvenstva.

ŠKOTI ZAPALILI MINHEN, GORI MARIJENPLAC! Nemci ćute u svom gradu (video+foto)

Foto: Republika

Foto: Republika

 

Fudbaleri Nemačke i Škotske otvoriće večeras od 21 sat Evropsko prvenstvo u fudbalu, mada, sudeći po slikama na ulicama Minhena - gosti se su se odomaćili!

Foto: Republika

Ostrvljani sa zastavom

Uvertiru za večerašnji spektakl na Alijanc areni Ostrvljani su napravili još sinoć u Augzburgu, ispred hotela u kom su smešteni fudbaleri Srbije, što takođe možete videti na stranicama našeg portala.

Foto: Republika

Nemci u podređenom položaju

Već danas more navijača iz Škotske slilo se u prestonicu Bavarske, a, prema nekim procenama, ima ih oko 200.000. Zaista, deluje da su Nemci u manjini u svom gradu.

Naš izveštaš s lica mesta javlja da se ulice Minhena bukvalno poplavele od boja dresova koje nose navijači iz Velike Britanije, a alkohol se toči u ogromnim količinama. 

Među navijačima Škotske našli su se i fanovi drugih zemalja, konkretno Meksika, koji su došli da pruže podršku gostima na večerašnjem meču. 

Foto: Republika

Meksikanci na Marijenplacu

Što je vreme više odmicalo, to je atmosfera na platou bila uzavrelija. Upaljeno je nekoliko baklji, a pristalice gostiju, što mlado, što staro, muško ili žensko, sve glasnije su pevale pesme posvećene svojim miljenicima.

Foto: Republika

Navijači Škotske

Meč se igra u okviru A grupe, dok je drugi par i utakmica između Mađarske i Švajcarske zakazana za sutra od 15 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading