VLAHOVIĆ NE PADA NA PROVOKACIJE IZ HRVATSKE: Morao da REAGUJE portparol FSS! O Piksiju i atmosferi SVE NAJBOLJE!

Autor:

Sport

14.06.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatnost na konfrenciji za medije u Augzburgu.

VLAHOVIĆ NE PADA NA PROVOKACIJE IZ HRVATSKE: Morao da REAGUJE portparol FSS! O Piksiju i atmosferi SVE NAJBOLJE!

Foto: Starsport

Foto: Republika

 

Dušan Vlahović, napadač fudbalske reprezentacije Srbije, govorio je na konfrenciji za medije uoči premijere protiv Engleske na startu Evropskog prvenstva.

Duel je na programu u nedelju od 21.00 u Gelzenkirhenu, a Vlahović se osvrnuo na atmosferu u ekipi i odnosu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Odnos je fantastičan, velika je čast igrati za takvog čoveka, a da ne pričamo kakav je kao igrač bio. Rezultati sami za sebe govore. Dva pokušaja, dva velika prvenstva. Što se toga tiče ne bi trebalo da bude neka polemika. Mislim da su to stvari koje određuju ljudi, ali mi smo tu da im dokažemo drugačije - rekao je Vlahović.

Potom se usledilo pitanje da prokomentariše sramotne provokacije iz Hrvatske, konkretno od strane konsultanta na tamošnjoj televiziji HRT koji je o Srbiji rekao sledeće:

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako - rekao je Joško Jeličić i nastavio o Piksiju:

- Njihov je problem što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda... Piksi i njegove izjave... Gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije.

Na to iz Fudbalskog saveza Srbije nisu želeli da odgovaraju.

- Nije ni vreme ni mesto da se tim temama bavimo. Nećemo komentarisati to ni danas, ni do kraja prvenstva. Takve vrste frustracija i komentara su ispod svakog nivoa i niko se neće baviti u reprezentaciji Srbije baviti sličnim temama od danas do kraja Evropskog prvenstva, to sigurno - rekao je PR reprezentacije Milan Vuković, koji je potom završio konferenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading