ENGLEZIMA SE STVARI NA AERODROMU RASULE KAO I TIM: "Tri lava" ostaju bez "grive" već pre početka EVRO i duela SA SRBIJOM (FOTO)

Autor:

Sport

11.06.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haotično stanje vlada na "ostrvu".

ENGLEZIMA SE STVARI NA AERODROMU RASULE KAO I TIM: "Tri lava" ostaju bez "grive" već pre početka EVRO i duela SA SRBIJOM (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Engleske se trenutno nalazi u Nemačkoj gde čekaju početak prvenstva Evrope. Tim je smešten u luksuznom rizortu u mestu Blankenhajm, koje broji svega sedam hiljada stanovnika. Ovaj kompleks nudi brojne pogodnosti poput golf terena i spa centra, pružajući igračima priliku za relaksaciju i pripremu kakvu nemaju sve selekcije.

Međutim, pre nego što su stigli na svoju destinaciju, fudbaleri su se suočili sa nezgodom na aerodromu u Birmingemu. Naime, torbe sa njihovom opremom su se isprevrtale prilikom transporta, što je rezultiralo rasutim stvarima po betonu aerodroma. Ovo je izazvalo pometnju, ali srećom, nije bilo ozbiljnijih posledica po opremu ili igrače.

Ovaj prizor takođe jeste metaforički prikaz trenutne situacije u Sautgejtovom timu, ali i atmosfere koja vlada u Engleskoj po pitanju predstojeće smotre. Naime, na generalnoj probi "Gordi Albion" se nije preterano proslavio izgubivši od Islanda, a da stvar bude još gora, pored neizvesnog Luka Šoa pominje se i da bi protiv Srbije Engleska mogla da bude oslabljena neigranjem superzvezda Džuda Belingema, Fila Fodena, Bukaja Sake (zbog koga se digla prašina i oko rasizma) i Džona Stonsa koji moraju da prođu dodatne lekarske preglede kako bi se utvrdilo hoće li biti spremni. 

Sautgejt nema podršku tamošnje javnosti već duže vremena, a kako je sada iznervirao celu državu nekim nelogičnim odlukama povodom odabira igrača koji će predstavljati njihov nacionalni tim, stiče se utisak da bi Srbija mogla da iskoristi poljuljanu atmosferu i zada im poslednji i najbolniji udarac na otvaranju Evropskog prvenstva 16. juna u Gelzenkirhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading