ENGLEZI, OVO ĆE VAM SE OBITI O GLAVU: Na Ostrvu ne uzimaju Srbiju za ozbiljno, "znaju" i koji će rezultat biti

Autor:

Sport

11.06.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista hrabra prognoza i opklada protiv "orlova".

ENGLEZI, OVO ĆE VAM SE OBITI O GLAVU: Na Ostrvu ne uzimaju Srbiju za ozbiljno, "znaju" i koji će rezultat biti

Foto: Republika

Euforija koja je zavladala zbog prognoza kladionica da će Engleska biti prvi favorit na Evropskom prvenstvu, brzo se pretvorila u paniku nakon poraza u kontrolnom meču sa Islandom. Tamošnja javnost i mediji sada se trude da povrate samopouzdanje fudbalskoj reprezentaciji Engleske pred otvaranje turnira.

A to će biti protiv Srbije 16. juna u Gelzenkirhenu. Koliko su otišli daleko potvrđuje to da su se pojedinci čak usudili da se opklade protiv "orlova" Dragana Stojkovića Piksija i da čak prognoziraju konačan i tačan rezultat. Naime, tamošnji mediji veruju u pobedu od 3:1. Ova prognoza izaziva dodatnu napetost pred meč, ali istovremeno budi i dodatni motiv za fudbalere Srbije da pokažu svoj kvalitet na terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Već im upisali pobedu: Fudbaleri Engleske

Srbija i Engleska odmeriće se u nedelju uveče u Gelzenkirhenu u prvom takmičarskom meču. Engleska je doživela iznenađujući poraz od Islanda u poslednjoj prijateljskoj utakmici, ali je Geret Sautgejt značajno promenio svoj tim. Džud Belingem iz Real Madrida vratiće se u startnu postavu, a pošto se očekuje da će Sautgejt izvesti svoj najjači tim protiv Srbije, pobeda deluje verovatno. Biće 3:1 za Englesku - piše Dejli star.

Kako se konstatuje, dolazak do te pobede neće biti lak jer "orlovi" imaju jake igrače, ali Englezi misle da igra protiv Švedske poredstavlja lažnu sliku.

Srbija dolazi sa pobedom, pošto je savladala Švedsku, uprkos tome što je selektor Tomason odmarao nekoliko ključnih igrača tokom oproštajnog meča Zlatana Ibrahimovića. Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić su pokazali da su spremni da igraju protiv Engleske - dodaje se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading