ADMIRALBET - VELIKO POJAČANJE ZA CRVENU ZVEZDU: Šampion Srbije u novu sezonu ulazi sa novim sponzorom!

Autor:

Sport

26.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je uspostavljena.

ADMIRALBET - VELIKO POJAČANJE ZA CRVENU ZVEZDU: Šampion Srbije u novu sezonu ulazi sa novim sponzorom!

Foto: AdmiralBet

Nakon sezone u kojoj su osvojili svoj prvi trofej od sezone 2015/16, odbojkaši Crvene zvezde će u novoj sezoni moći da računaju na veliku podršku jednog od lidera svoje industrije! Naime, Crveno-beli su u kompaniji AdmiralBet dobili novog beting partnera, koji će im pomoći da postignu ciljeve postavljene za predstojeću sezonu.

Pripreme za nadolazeću sezonu su već u toku, a novo partnerstvo će pogurati Zvezdu ka ostvarivanju ambicija zacrtanih za ovu sezonu u kojoj će izabranici Ivice Jevtića imati priliku da nastupaju u CEV Ligi šampiona.

Kao i uvek, za dobre rezultati su potrebni dobri igrači, a odlične partije Crveno-belih su privukle veliko interesovanje sportske javnosti, što je prepoznala kompanija AdmiralBet, koji putem zvaničnog beting partnerstva nastoji da pomogne ekipi da ima što uspešniju povratničku sezonu u elitnom evropskom takmičenju.

- Verujem da je ovo novi korak ka pozicioniranju naše kompanije koja ima nameru da postane lider na tržištu Srbije i regiona. Veoma nam je bitno da budemo deo srpskog sporta kroz sponzorstva i saradnju sa najvećim klubovima. Ulažemo u trofejne sportove i pojedince, OK Crvena zvezda je sinonim za kvalitet i tradiciju, baš kao i AdmiralBet, pa nije čudno što smo udružili snage - izjavio je Milan Ivanović, direktor marketinga kompanije AdmiralBet.

Republika

Foto: AdmiralBet

Ugovor je potpisan - AdmiralBet i OK Crvena zvezda

 

Zvezda definitivno ima kvalitet potreban za odbranu trofeja u domaćoj ligi, ali ozbiljan izazov je pred Crveno-belima kako bi imali još jednu uspešnu sezonu.

- Mislim da OK Crvena zvezda zaslužuje najbolje, kao klub koji ima veliki broj navijača i značajne uspeh, jasno je da su očekivanja ogromna. Drago mi je da je AdmiralBet prepoznao naše ambicije i da će nam pomoći na putu ka trofejima. Ne zadovoljavamo se postignutim, Zvezda uvek stremi više, istorija nas na to obavezuje - rekao je Dragan Kilibarda, predsednik UO OK Crvena zvezda.

- Crvena zvezda je sinonim za odbojku u Srbiji, imamo dva kluba u evropskim takmičenjima, i odbojkaši i dame su napravili velike rezultate. Osvojili smo titulu u muškoj konkurenciji posle osam godina, naši ciljevi su najveći. AdmiralBet će nam pomoći u toj nameri, radosni smo zbog ove saradnje sa renomiranom kompanijom. Veliki se prepoznaju - rekao je generalni direktor OK Crvena zvezda, Nikola Rosić.

Foto: AdmiralBet

Šampion u novu sezonu ulazi sa novim sponzorom

 

Ovim partnerstvom, kao i mnogim drugim, kompanija AdmiralBet nastavlja da podržava srpski sport i da jača domaću ligu, jer snaga kako rukometnog prvenstva, tako i reprezentacije, ne zavisi samo od velikih klubova, već i od ekipa koje stvaraju mlade i talentovane igrače iz Srbije i regiona, koji će nam doneti dosta radosti u nastavku svojih uspešnih karijera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading