SKANDALI SE NIŽU: Legendarni fudbaler opljačkan u Parizu - ostao bez dragocenosti vrednih pola miliona evra!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.07.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista se neverovatne stvari događaju uoči početka Olimpijskih igara.

SKANDALI SE NIŽU: Legendarni fudbaler opljačkan u Parizu - ostao bez dragocenosti vrednih pola miliona evra!

Foto: youtube.com/printscreen

Legendarni brazilski fudbaler Ziko doživeo je neprijatnost u Parizu, gde je bio u poseti kao član delegacije svoje zemlje na Olimpijskim igrama.

U večernjim satima, dok je napuštao taksi ispred hotela, Ziko je postao žrtva pljačke. Na sebi je nosio vredne predmete poput Roleks sata, dijamantske ogrlice i novčanika, a pljačkaši su iskoristili priliku da ih otmu.

Prema izveštaju, pljačka je izvedena na veoma lukav način. Dok je jedan od pljačkaša odvlačio pažnju taksisti, drugi je sa zadnjeg sedišta uspeo da otme torbu sa dragocenostima. Procenjuje se da vrednost ukradenih predmeta iznosi oko 500.000 evra, što čini ovaj događaj još dramatičnijim.

Republika

Foto: X.com

Novi skandal na OI u Parizu

 

Nakon ovog incidenta, pokrenuta je istraga kako bi se pronašli počinioci ove pljačke. Francuska Brigada za suzbijanje razbojništva preuzela je vođenje istrage, a nadležni organi preduzimaju sve mere kako bi locirali i priveli pljačkaše pravdi.

Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti i postao tema brojnih medijskih izveštaja, a Ziko se još uvek nije oglasio povodom ovog incidenta. S obzirom na veliku popularnost i status koji Ziko uživa širom sveta, ova pljačka izazvala je veliku pažnju javnosti i postala vest koja će dugo odzvanjati u medijima.

Da podsetimo, tokom današnjeg dana već su zabeleženi skandali uoči ceremonije svečanog otvaranja Olimpijskih igara.

Nakon serije podmetanja požara oštećena je železnica u Francuskoj, zbog čega je i otkazana pres konferencija koja je trebala da prethodi večerašnjem spektaklu na Seni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading