OVO SU ČEKALI SVI NAVIJAČI! Evo kada kreće prodaja karata za meč Srbija - Španija!

Autor:

Sport

26.07.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće uzbudljivo

OVO SU ČEKALI SVI NAVIJAČI! Evo kada kreće prodaja karata za meč Srbija - Španija!

Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Reprezentacija Srbije osvojila je plasman u elitnu diviziju Lige nacija zahvaljujući odličnim rezultatima u prethodnom ciklusu. Srbija je dominirala u svojoj grupi Lige B, osvojivši prvo mesto i obezbedivši povratak u elitni rang takmičenja.

U novoj sezoni, Srbija će biti deo grupe A4, koja će biti izuzetno konkurentna. Srpska selekcija će imati priliku da se takmičiti u grupi zajedno sa timovima Španije, Švajcarske i Danske.

Ova grupa obećava uzbudljive i neizvesne utakmice, a prvi veliki test za našu reprezentaciju biće utakmica protiv novih evropskih šampiona, odnosno Španije. Ovaj važan meč zakazan je za 5. septembar i igraće se na stadionu ”Rajko Mitić” u Beogradu, biće to poseban datum za sve ljubitelje fudbala u Srbiji.

Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Navijači reprezentacije

Stadion "Rajko Mitić", poznat i kao "Stadion Crvene zvezde", ima kapacitet od preko 50.000 gledalaca i poznat je po svojoj strastnoj publici koja stvara neponovljivu atmosferu.

Srpska reprezentacija je u prethodnim godinama beležila značajne uspehe, uključujući i učešće na Svetskom prvenstvu 2018. godine i odličan nastup na kvalifikacijama za EP.

Ovaj plasman u Ligu A predstavlja novu priliku za Srbiju da se izbori za mesto među najboljim evropskim timovima i osigura kvalitetan nastup na velikoj sceni. Nabavite svoje karte na vreme i budite deo ovog istorijskog trenutka koji će sigurno ostati upamćen kao važan korak u istoriji srpskog fudbala.

Podaci o prodaji ulaznica biće objavljeni u ponedeljak, 29. jula, kada će biti dostupne sve informacije i uputstva za navijače koji žele da prisustvuju ovom uzbudljivom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading