"LEŠINARI" NAKLON DO PODA! Borac izazvao BURNE reakcije navijača!

Autor:

Sport

26.07.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremni su za revanš

"LEŠINARI" NAKLON DO PODA! Borac izazvao BURNE reakcije navijača!

Foto: youtube.com/printscreen/LesinariBanjaluka

Navijači PAOKA

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke pružio je izvanrednu predstavu na gostovanju u Solunu, gde je u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona poražen od PAOK-a rezultatom 3:2.

Iako su "lešinari" na kraju utakmice napustili teren s minimalnim zaostatkom, njihova hrabrost i borbenost na "travnatom tepihu" Tumbe obećavaju uzbudljiv revanš u Banja Luci. Pored impresivnih nastupa na terenu, navijači Borca, poznati kao "lešinari", osvojili su simpatije domaćih navijača PAOK-a. Njihova strastvena podrška timu i hrabrost na jednom od najtežih gostujućih terena u Evropi nisu prošli neprimećeni.

Na mreži “X” pojavile su se pohvale za "lešinare":

- Sviđa mi se kako su se ovi “šakali” ponašali. Putovali su iz prelepe Banja Luke. Bravo za navijače Borca - glasio je jedan od komenatra na popularnoj mreži.

 

 

Deo navijača Borca iskoristio je priliku da poseti Srpsko spomen groblje na Zejtinliku u Solunu, gde su poginuli srpski vojnici iz Velikog rata. Pored toga, poznato je da su navijači PAOK-a u prijateljskim odnosima sa pristalicama Partizana, što je doprinelo mirnoj atmosferi tokom gostovanja.

Dok se spremaju za revanš, "lešinari" su se ovog leta istakli na nekoliko značajnih događaja, uključujući Evropsko prvenstvo, gde su posebno zadivili pristalice Engleske svojom upornošću i strašću. U međuvremenu, Vojvodina će u četvrtak u 20.30 gostovati Ajaksa u Amsterdam areni.

Klum je sa srčanom podrškom svojih navijača, pokazao je da se ne plaši izazova i da je spreman za veliki okret u revanšu, nadajući se da će domaći teren pružiti prednost u borbi za plasman u narednu fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading