ISTINA O PORODICI AHMIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA: Komšije razvezle jezik, evo šta se dešava sa Norom "ČUJE SE VIKA I DREKA"

Autor:

Zadruga

27.07.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Aneli Ahmić progovorile za Republiku.

ISTINA O PORODICI AHMIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA: Komšije razvezle jezik, evo šta se dešava sa Norom "ČUJE SE VIKA I DREKA"

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić

Komšije drugoplasirane takmičarke rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, otkrile su detalje o njenom ponašanju prema susedima i prema ćerki Nore u intervjuu za portal Republika. Oduševljeni Anelijevim ponašanjem, komšije su istakle da je ona nežna i brižna majka koja se ne odvaja od svoje ćerke Nore.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Aneli Ahmić je stekla simpatije komšija svojim ljubaznim i pažljivim pristupom. Komšije su istakle da je Aneli uvek spremna da pritekne u pomoć i da se trudi da održava prijateljske odnose sa svima u komšiluku. Njena otvorenost i spremnost da sasluša druge su je učinile omiljenom među komšijama.

 

 

- Divna je, to je naša komšinica, kako drugačije da pričamo o njoj nego lepo. Vaspitana, atraktivna, lepa, tek je pred njom život... Ona budala dobro se rešila njega, to joj nikako nije trebalo, da nije bilo njega, bila bi pobednica, ali dobro i ovako je obezbedila svoju Noru. Iz kuće se stalno čuje vriska, cika, dreka, Nora je zove, one se igraju, pa šetaju ovde ulicom, svaki dan se vraćaju sa kesama iz marketa, pokušava stvarno da joj nadomesti sve koliko nije bila tu - ispričala je komšinica za Republiku. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 


Anelijeva podrška u rijalitiju "Elita" nije iznenađenje za komšije, koje su istakle da su uvek verovali u nju. Njena autentičnost i toplina su osvojili srca mnogih, a komšije su ponosne što imaju priliku da podrže Aneli u njenim nastojanjima.

U zaključku, Aneli Ahmić je pokazala svoju toplu i brižnu stranu kako prema komšijama, tako i prema svojoj ćerki Nore. Njeni postupci su osvojili simpatije komšija i potvrdili da je Aneli istinska porodična osoba, koja uživa u svojoj ulozi majke i komšinice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
JA

27.07.2024 06:13

Nije mi jasno o kome to komsije pricaju ….to ne lici na onu anali iz rijalitija !

Melanija

27.07.2024 06:53

Pa naravno. Aneli je njihov hroj ubila je Srpče u sebi obučena u zelene boje džihada. I plus maznula genocidnim pravoslavcima 50.000 evra i još toliko honorara.

Cica

27.07.2024 11:56

Poštovani autore ovog teksta nekaže se Anelijeva podrška.... već Anelina podrška..

Bajke

27.07.2024 14:04

I cica mica i gotova prica.