ŠOKANTNO! Pojavila se fotografija Alis Adaktar pre OPERACIJA, ovako je ZAISTA izgledala!

Autor:

Zabava

22.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alis Adaktar objavila fotografiju kako je izgledala pre plastičnih operacija.

ŠOKANTNO! Pojavila se fotografija Alis Adaktar pre OPERACIJA, ovako je ZAISTA izgledala!

Foto: Instagram.com

Alis Adaktar, majka samoproklamovanog "Boga obrva", Adama Adaktara, često je bila predmet komentara zbog svog fizičkog izgleda. Međutim, nedavno se na internetu pojavila fotografija Alisine mladosti koju je sama objavila na svom Instagram profilu. Na toj fotografiji Alis izgleda potpuno drugačije - sa plavom farbanom kosom i prirodnijim izgledom lica. Danas važi za fatalnu crnku sa bujnim oblinama, i često deli fotografije koje svedoče o tome da su godine za nju samo broj.

Pored sina Adama, Alis ima ćerku Viktoriju i još jednog sina koji se nije pojavljivao pred kamerama. Zanimljivo je da nije poznato da li je Alis sva troje dece dobila sa istim muškarcem.

Foto: Instagram.com printscreen

Ovako izgleda Alis Adaktar bez operacija

 

Takođe, Alis je ostala trudna u petoj deceniji života, što je izazvalo različite komentare javnosti. Ipak, ona je javno objavila nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom ističući da je donela odluku za koju smatra da je ispravna, ističući da je upravo ona ta koja upravlja svojim životom, i da je podrška koju je dobila određenih ljudi za nju bila dovoljna.


Alis Adaktar je odlučila da javno iznese svoje mišljenje putem Instagrama, poručujući da je donela odluku za koju smatra da je ispravna, te ističući da je ona ta koja upravlja svojim životom. Ova izjava izazvala je različite reakcije, ali je jasno da Alis stoji iza svojih odluka i ne zanima je tuđe mišljenje.
 

Foto: Instagram.com

Alis Adaktar slike na Instagramu

 

Alis Adaktar je često bila predmet javnih komentara i mišljenja, ali je jasno da ona stoji iza svojih odluka i ne zanima je tuđe mišljenje. Njena hrabrost da javno iznese svoje stavove i odluke je nešto što je čini posebnom u očima mnogih pratilaca na društvenim mrežama.

Alis je javno poručila putem Instagrama da je donela odluku za koju oseća da je ispravna, ističući da je ona ta koja upravlja svojim životom, te zahvaljujući svima koji su bili uz nju. Ova poruka odražava njenu samouverenost i čvrstinu u odlukama koje donosi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading