UBILA KOMŠINICU OKLAGIJOM: Ovo su najnoviji detalji zločina u Srpskoj Crnji!

Autor:

Hronika

15.06.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je detaljno pretraživala okolinu, uključujući i septičku jamu.

UBILA KOMŠINICU OKLAGIJOM: Ovo su najnoviji detalji zločina u Srpskoj Crnji!

Foto: Wikimedia/Srđan Popović, Pxfuel, ST/D. KADIĆ

Stojanka Tanasković, sedamdesetčetvorogodišnja žena, izgubila je život u svojoj porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, a kao osumnjičena za ovaj zločin se navodi njenja prva komšinica D.K .(69).

Ovaj tragičan događaj se odigrao 30. aprila, a osumnjičena D.K. je uhapšena i zadržana do 48 časova, nakon čega će biti sprovedena u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu uz krivičnu prijavu.

- Stojanka je stalno govorila da je potkradaju, nestajala su joj drva i neki predmeti. Rodom je iz Srpske Crnje, ali je živela u Somboru, odakle se nakon razvoda vratila u Crnju. Živela je u kući najpre sa majkom, a potom, posle njene smrti, sama. Dok je bila mlađa, uvek se lepo oblačila i doterivala - kaže za Informer jedan komšija.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna Stojanka navodno je ubijena oklagijom, a policija je detaljno pretraživala okolinu, uključujući i septičku jamu.

Istraga je trajala danima, a komšije su davale iskaze kako bi pomogle u rekonstrukciji događaja.

Osumnjičena D.K. se doselila pored žrtve pre otprilike dve godine, a prema rečima komšija, zločinu je prethodila svađa.

Podsetimo, njeno telo je pronađeno u njenoj kući od strane prijateljice Mire, koja je primetila da se Stojanka dva dana nije javljala na telefon. Kada je ušla u kuću, zatekla je strašan prizor: Stojanka leži na leđima iza fotelje, sa krvavom glavom i otvorenim očima. Ova tužna vest je uzdrmala celo selo i izazvala veliku tugu kod Stojankinih prijatelja i komšija.

Najpre sam u utorak otišla do njene kuće. Bila je otključana. Vikala sam je, nije se odazivala. Od nje nije bilo ni traga ni glasa. Već tada sam naslutila da nešto nije u redu. Stojanka se uvek zaključavala - priča Mira i teškom mukom opisuje ono što je, dan kasnije, zatekla u Partizanskoj ulici:

- Prethodno sam pozvala Stojankinu sestru koja živi u Beogradu i prenela joj svoja saznanja. Dozvolila mi je da uđem u Stojankinu kuću i proverim šta se dešava. Čim sam ušla unutra i pažljivije pogledala u pravcu sobe, zatekla sam strašan prizor. Stojanka je u odeći ležala na leđima iza fotelje. Glava joj je bila oblivena krvlju, a oči širom otvorene. Usta su takođe bila otvorena. Telefon je bio na fotelji, pa je zato i veza bila u prekidu. Da li je neko bacio telefon ili je njoj ispao, to ne mogu da tvrdim. Stojanka je patila od visokog krvnog pritiska i bila slaba na nogama. Inače je bila krupna žena - kaže Mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading