IMAO SAM PREKID SVESTI, NE SEĆAM SE: Trostruki ubica svoje porodice ispitan u Tužilaštvu! Upućen na psihijatrijsko veštačenje!

Autor:

Hronika

15.06.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se odgovor stručnjaka!

IMAO SAM PREKID SVESTI, NE SEĆAM SE: Trostruki ubica svoje porodice ispitan u Tužilaštvu! Upućen na psihijatrijsko veštačenje!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je saslušan Aleksa Milojević, osumnjičen za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu.

Milojević je rekao da se ne seća ubistva te da je imao “prekid svesti”, saznaje Tanjug.

On će biti upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Osumnjičeni je nakon hapšenja priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu, jer je, kako je naveo, pod velikim stresom.

On je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo za koje mu preti kazna doživotnog zatvora.

Milojević se sumnjiči da je 6. juna u 15.50 časova u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem - lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83).

Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša.

Podsećamo, danas je Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan državljanin BiH, kojem je istekao vremenski period u kojem je mogao zakonito da boravi u Srbiji, uhapšeni B.A. (rodjen 1980. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici iz člana 194. Krivičnog zakonika.

Uhapšenom se stavlja na teret da je vršio psihicko i i fizičko nasilje prema svojoj vanbracnoj supruzi i da je njoj i njenoj maloletnoj deci uputio pretnje po život i telo, na koji način im je ugrozio spokojstvo.

Prilikom iznošenja odbrane negirao je izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti da ce boravkom na slobodi okrivljeni postati nedostupan državnim organima i da će uticati na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading