UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA OTMICU I UBISTVA! Ubio devojku, kidnapovao joj ćerke i odveo ih u šumu! Usledio je HOROR i scena UŽASA koja je zgrozila policiju! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

14.06.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su pronašli znakove trgovine ljudima u šumovitom naselju gde su pronađene devojčice

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA OTMICU I UBISTVA! Ubio devojku, kidnapovao joj ćerke i odveo ih u šumu! Usledio je HOROR i scena UŽASA koja je zgrozila policiju! (FOTO/VIDEO)

Foto: Društvene mreže

Muškarac iz Luizijane uhapšen je pod sumnjom da je umešan u trgovinu ljudima nakon što su pronađene mrtva majka i njene dve otete ćerke, od kojih je jedna pronađena mrtva, a druga živa u Misisipiju.

Brutalna dela nasilja

Osumnjičeni, 36-godišnji Danijel Kalihan, optužen je za "počinjenje brutalnih i gnusnih dela nasilja", uključujući ubistvo Keli Brunet i njene četvorogodišnje ćerke.

Šerifova kancelarija u okrugu Tandžipahoa saopštila je da su ovo neopisivi zločini.

Tragovi trgovine ljudima

Istražitelji su pronašli znakove trgovine ljudima u šumovitom naselju gde su pronađene devojčice, uključujući i kaveze za male životinje, što je dodatno uznemirujuće otkriće u ovom slučaju.

 

Reakcija i potraga

Okružni šerif Danijel Edvards izrazio je saučešće svima pogođenim ovim tragičnim događajem, dok je šef kancelarije šerifa okruga Tandžipahoa Džimi Trevis izjavio da je izdat "Amber Alert" za otete ćerke nakon pronalaska mrtve majke.

Uhapšen osumnjičeni

Nakon višesatne potrage, policija u Džeksonu, Misisipi, pronašla je osumnjičenog i otkrila "tragičnu scenu". Osumnjičeni je uhapšen u šumovitoj oblasti u blizini kuće, a telo četvorogodišnjakinje pronađeno je nesahranjeno iza kuće.

Druga sestra je pronađena povređena i prebačena u bolnicu.

Sumnja na trgovinu ljudima

Zbog znakova da je na lokaciji "pokušana neka trgovina ljudima", vlasti Džeksona su se obratile odeljenjima za trgovinu ljudima pri istražnom birou Misisipija i okrugu Hinds.

Ostala pitanja

Šef policije Džeksona, Džozef Vejd, istakao je da ostaje mnogo pitanja, uključujući zašto je osumnjičeni odveo decu u Džekson i zašto je dete ubijeno. Istražitelji planiraju detaljno da ispitaju ovo mesto zločina.

Identifikacija osumnjičenog

Iako je Kalihan tek trebao da bude ispitan, istražitelji veruju da osumnjičeni živi u Luizijani i da je izlazio sa Brunetovom "povremeno".

Kalihan je bio tražen "zbog ispitivanja nakon incidenta nasilja u porodici, koji se dogodio u vreme otmice i rezultirao ubistvom".

Načelnik Travis ističe da je glavni prioritet istražitelja ispitivanje Kalihana i briga o preživeloj šestogodišnjoj žrtvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading