JEZIVE PRIČE IZ SRBIJE: Sinovi držali POSMRTNE OSTATKE svojih očeva u kućama!

Autor:

Hronika

15.06.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od osumnjičenih je svog oca zalio betonom i sahranio u sobi

JEZIVE PRIČE IZ SRBIJE: Sinovi držali POSMRTNE OSTATKE svojih očeva u kućama!

Foto: Facebook, Pixabay

U poslednjih mesec dana, javnost u Srbiji je bila potresena jezivim pričama o sinovima koji su čuvali posmrtne ostatke svojih očeva u svojim kućama. Tri slučaja, dva iz Beograda i jedan iz Subotice, izazvali su šok i nevericu među građanima.

Prvi slučaj ove jezive priče otkriven je u Zemunu, kada je David Drobnjak (53) šokirao javnost prijavom da je njegov otac preminuo 2016. godine, te da ga je sahranio u kući i zalio betonom.

Nakon prijave, policija je ispod betonske ploče u sobi kuće u ulici Tošin bunar pronašla lobanju i delove skeleta. David je tvrdio da je to učinio kako bi nastavio da prima očevu penziju, navodeći da je otac umro prirodnom smrću.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Samo nekoliko dana kasnije, još jedan uznemirujući slučaj je šokirao javnost Beograda. Policija je pronašla ljudsku lobanju u kući jednog Beograđanina, koji je tvrdio da je reč o lobanji njegovog oca, sahranjenog pre 45 godina. Razlog za ovu jezivu činjenicu navodno je bio nestanak očevih zlatnih zuba tokom sahrane, što je dovelo do toga da sin iznese lobanju u kuću, tvrdeći da je zaboravio na nju sve do trenutka kada ju je policija pronašla.

Najnoviji slučaj dolazi iz Subotice, gde je Jožef Mičika (37) uhapšen pod sumnjom da je pre tri godine ubio svog oca Jožefa i krio njegovo telo u pomoćnoj prostoriji u dvorištu porodične kuće.

Republika

Foto: Suboticke.rs, Facebook

 

Komšije su prijavile policiji, koja je nakon pretresa pronašla leš nesrećnog starijeg Jožefa ispod gomile dasaka. Jožef je godinama lagao komšije, tvrdeći da je otac u zatvoru i da će uskoro izaći, dok se istina na kraju ispostavila potpuno drugačijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading