POSLEDNJA OBJAVA SINA UBICE: Pesmom tragično nastradale pevačice započeo dan na koji je otkriven njegov zločin

Autor:

Hronika

11.06.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo oca izvršio je lopatom i sakrio ga na imanju, a živeo je kao da se to nije dogodilo.

POSLEDNJA OBJAVA SINA UBICE:  Pesmom tragično nastradale pevačice započeo dan na koji je otkriven njegov zločin

Foto: Facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su slučaj teškog ubistva i uhapsili Jožefa Mičika, starog 37 godina, zbog postojane sumnje da je pre tri godine, lopatom usmrtio svoga oca i zakopao ga u pomoćnom objektu na placu. Navodno, on je policiji priznao zločin i određeno mu je zadržavanje u toku kojeg će biti izveden pred dežurnog tužioca na saslušanje.

Ubistvo oca Mičik otkriveno je, prema nezvaničnim informacijama, tako što je osumnjičeni Jožef pokušao da proda kuću i komšije su pozvale njegovog brata Silvestera koji godinama živi odvojen od porodice sa ženom i decom, da ga obaveste, budući da im je imovina zajednička. 

Ubrzo se klupko odmotalo i stravična istina je isplivala na videlo.

Republika

Foto: Suboticke.rs, Facebook, Printscreen/Google Maps

Jožef Mičik počinio stravični zločin

Na dan otkrivanja užasnog zločina Jožef je na Fejsbuku podelio čuvenu pesmu  "Šta će mi život bez tebe dragi"  Silvane Armenulić, pevačice koja je nastradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. 

Tačnije, ubica je objavio snimak iz kultnog ostvarenja "Ljubav na seoski način" kada Silvana peva u kafani za stolom Miodraga Petrovića Čkalje. 

Pored ove objave, Jožef je često imao muzičke objave na Fejsbuku. 

Osumnjičeni za ubistvo oca lopatom i skrivanje njegovog tela Jožef Mičik biće saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu u Subotici gde će biti pozvan da kaže zbog čega i na koji način je usmrtio i sakrio ostatke svog oca. 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading