KAKO JE MOGAO DA ŽIVI SA NJEGOVIM LEŠOM? Brat svirepog ubice KUKA NA SAV GLAS!

Autor:

Hronika

11.06.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jožef se ponašao godinama kao da nije ubio oca i zakopao ga na mestu gde živi.

KAKO JE MOGAO DA ŽIVI SA NJEGOVIM LEŠOM? Brat svirepog ubice KUKA NA SAV GLAS!

Foto: suboticke.rs, Facebook, Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su slučaj teškog ubistva i uhapsili Jožefa Mičika, starog 37 godina, zbog postojane sumnje da je pre tri godine lopatom usmrtio oca i zakopao ga u pomoćnom objektu na placu. 

Ubistvo oca Mičika otkriveno je, prema nezvaničnim informacijama, tako što je osumnjičeni Jožef pokušao da proda kuću i komšije su pozvale njegovog brata Silvestera, koji godinama živi odvojen od porodice, sa ženom i decom, da ga obaveste budući da im je imovina zajednička. 

Foto: Suboticke.rs

Silvester Mičik duboko potresen porodičnom tragedijom

Ekipa Subotičke.rs razgovarala je s rođenim bratom Jožefa Mičika, koji je, vidno potresen i uplakan, rekao da s bratom godinama nije u dobrim odnosima. Takođe je istakao da oca nije čuo 15 godina, ali da ga je tragedija mnogo potresla. 

- Saznalo se da je otac ubijen tako što su mene pozvale komšije da mi jave da Jožef prodaje kuću i ja sam došao. Otkrio sam da laže da je otac u zatvoru i otišao sam u policiju jer su i komšije znale da on nije u zatvoru. S bratom sam bio u lošim, nikakvim, odnosima, a video sam ga pre dve nedelje. Rekao mi je tada da imaju dug za porez oko 380.000, a za struju oko 100.000. Rekao sam mu da ću ja to polako rešavati da oca ne izbace iz kuće -  rekao je Silvester, gorko plačući zbog jezive porodične situacije. 

Iako je i sam svestan da mu porodica nije bila uzorna i uveren je da je komšiluk naslućivao zlo, Silvester ne može da ostane miran i pribran. 

- Ne mogu ni da radim, ni da budem kući kod dece da me gledaju kako plačem. Čekam da mi jave kad mogu da odem tamo. Kum me je pozvao sinoć kada je pročitao na portalima da je Jožef uhapšen. Mene ta kuća nije zanimala niti sam hteo deo. Ne znam kako je mogao da živi s tim - izgovorio je neutešni čovek. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

13.06.2024 13:04

Ne razumem zasto plače a kaze da 9ca nije video 15 godina!!!! Sada je kasno za sve.