KOJA HLADNOKRVNOST! DOŠLI DA UHAPSE UBICU, A ON IM REKAO DA SAČEKAJU DA UZME KOBASICE! Isplivali jezivi detalji porodičnog zločina u Subotici

Autor:

Hronika

12.06.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna starija žena ispričala je da je nesrećnog Jožefa starijeg videla za katolički Uskrs pre tri godine i da sumnja da je tada i ubijen.

KOJA HLADNOKRVNOST! DOŠLI DA UHAPSE UBICU, A ON IM REKAO DA SAČEKAJU DA UZME KOBASICE! Isplivali jezivi detalji porodičnog zločina u Subotici

Foto: Printskrin/Youtube/Lets do it, Facebook, Shutterstock

Jožef Mičik(37) iz Subotice uhapšen u utorak zbog ubistva svog oca i imenjaka Jožefa Mičika (57)pre tri godine, danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u tom gradu i određen mu je pritvor. 

Izvor Republike iz istrage kaže da je Jožef na saslušanju ispoljio čudno ponašanje, da nije bio pričljiv, ali da nije ni negirao delo.

Foto: Suboticke.rs, Facebook

Jožef Mičik je ubio oca i tri godine ga krio

- Otac je tog dana bio pijan i sin je sa njim ušao u sukob koji se iz verbalnog pretvorio u fizički obračun. Sin je dočepao lopatu i nasrnuo na njega. Pomračio mu se um i onda ga je više puta nekontrolisano udario. Umotao ga je u ćebe i čaršave i odneo u pomoćni objekat gde ga je ostavio sve vreme do kad je pronađen u raspadnutom stanju - kaže izvor Republike.  

Komšije su policiji ispričale kako je Jožef njima rekao da je njegov otac našao ženu u obližnjem Čantaviru i da živi sa njom.

- Meni je rekao da je otišao da živi kod druga, a posle nekog vremena da mu se otac nalazi u zatvoru na izdržavanju kazne i da treba da izađe 4. aprila ove godine. Kako ga nismo videli ni posle pomenutog datuma, jedan komšija je odlučio da proveri da li je on zaista u zatvoru. Zgranuo se kada je saznao ne samo da nije, nego da nikada nije ni bio. Saznao je da je Jožef mlađi izdržavao kaznu zbog tuče - ispričao je jedan od prvih komšija Mičikovih. 

Jedna starija žena ispričala je da je nesrećnog Jožefa starijeg videla za katolički Uskrs pre tri godine i da sumnja da je tada i ubijen. Navodno je već bio platio jaja za koja nikada nije došao. 

Šokirane komšije su za Politiku ispričale da je ubica bio bezobzirani pri hapšenju. 
- Kada je došla policija da ga privede, čuli smo da je pitao policajce da li mogu da ga pričekaju dok on iz špajza uzme kobasice. Zamislite vi tu hladnokrvnost - kazala je komšinica.

Silvester Mičik je izjavio da njegov brat zaslužuje da bude osuđen na 40 godina zatvora zbog onoga što je učinio.

- Komšije su ranije kontaktirale sa mnom preko majke i rekle da se naša kuća, u kojoj su živeli otac i Jožef, prodaje. Odmah sam mu poslao poruku i pitao ga zbog čega se kuća prodaje, a potom mu zapretio da se to neće dogoditi dok je otac živ - kazao je Silvester. 

Osumnjičeni za teško ubistvo i njegov otac  su živeli u kući u Filipa Filipovića, a komšije kažu da nikada nije bilo problema sa starijim Jožefom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading