ŠOK-PREOKRET! JANKOVIĆ SADA TVRDI DA JE BIO NA MESTU ZLOČINA, A EVO ŠTA KAŽE O DANKI ILIĆ! Progovorio i o SLUŽBENOM AUTU - OVO se DUGO KRILO!

Autor:

Hronika

10.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekaju se rezultati koji će otkriti ko od osumnjičenih laže, a ko priča istinu.

ŠOK-PREOKRET! JANKOVIĆ SADA TVRDI DA JE BIO NA MESTU ZLOČINA, A EVO ŠTA KAŽE O DANKI ILIĆ! Progovorio i o SLUŽBENOM AUTU - OVO se DUGO KRILO!

Foto: Printscreen/Facebook, ST/Dragan Kadić, RTS/printscreen

Srđan Janković (50) prvo je priznao krivično delo u policiji, ali se kasnije u tužilaštvu branio ćutanjem. Međutim, nedavno je potpuno negirao delo. S druge strane, Dejan Dragijević je priznao sve detalje u policiji i tužilaštvu, uključujući i svoju ulogu u zločinu. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Srđan Janković odlazi sa saslušanja u pratnji policije

Naime, Srđan Janković je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Zaječaru potvrdio da je bio u Banjskom polju, to jest na mestu zločina, kad je nestala i usmrćena Danka Ilić (2). U društvu kolege Dejana Dragijevića (50) bio je na radnom zadatku službenim automobilom JKP "Vodovod".

Osumnjičeni Janković je potvrdio da je kritičnog dana bio u Banjskom polju, objasnio je da je bio na radnom zadatku s kolegom Dejanom Dragijević i kojim su se putem kretali. Međutim, negirao da je video devojčicu Danku Ilić, kao i to da je udario službenim automobilom JKP "Vodovod" kojim je, kako je i sam rekao, upravljao. Nakon toga negirao je i krivično delo koje mu se stavlja na teret - kazao je naš izvor upoznat sa slučajem, pa dodao:

- Janković je priznao da se nalazio u to vreme u službenom vozilu, kao i da je on vozio, a da mu je suvozač bio Dragijević. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Srđan Janković i Dejan Dragijević prilikom hapšenja

Inače, delovi automobila fijat pande u kojoj su se osumnjičeni kretali nisu pokazali tragove DNK Danke Ilić, ali se očekuje da drugi deo veštačenja donese nove informacije. Prema izvorima, rezultati će ukazati da li je devojčica bila u automobilu i da li je bila udarena, pružajući ključne dokaze koji će pomoći u razotkrivanju istine.

Advokati ističu značaj materijalnih dokaza u ovakvim slučajevima, naglašavajući da priznanje okrivljenog samo po sebi nije dovoljan dokaz. Upravo zbog toga, organi su dužni da prikupe sve relevantne dokaze da bi se utvrdila istina o učiniocu i krivičnom delu.

Podsećamo, Danka Ilić je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kod Bora, a devet dana kasnije policija je saopštila da su počinioci uhapšeni i da su priznali zločin. Međutim, telo devojčice još nije pronađeno, ostavljajući misteriju nerešenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading