VELIKI OBRAČUN DŽENIFER ANISTON I BREDA PITA! Glumica UŽASNUTA zbog susreta sa bivšim suprugom, ni njemu nije svejedno!

Autor:

Zabava

18.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši par će se u septembru boriti za nagradu Emi, svako sa svojom serijom koju potpisuju kao producenti.

VELIKI OBRAČUN DŽENIFER ANISTON I BREDA PITA! Glumica UŽASNUTA zbog susreta sa bivšim suprugom, ni njemu nije svejedno!

Foto: shutterstock

Nekada bračni par, a danas ljuti rivali Dženifer Aniston i Bred Pit bore se za nagradu Emi, svako sa svojim projektom koji potpusuju kao producenti. Serija slavne Dženifer "The Morning Show" suočiće se sa serijom ""3 Body Problem" njenog bivšeg muža.

"3 Body Problem" je postao hit kritike i publike na Netfliksu, a "The Morning Show" nastavlja da osvaja fanove svojom izuzetnom trećom sezonom, gde je Džen imala više uticaja nego ikada na priču i kasting - otkriva izvor i dodaje:

- Sve je to dovelo Breda i Džen u još jednu sezonu dodele nagrada, ovog puta na Emi u septembru, gde svi očekuju da će se direktno takmičiti jedni protiv drugih u kategoriji najbolje dramske serije.

Republika

Foto: Shutterstock

 

Nominacije za Emi za 2024. biće objavljene 17. jula, a ceremonija će biti održana 15. septembra.

Dženifer (55) bi verovatno mogla da dobije nominaciju i za najbolju glumicu u drami za ovu seriju. Ako serija Apple+ bude nominovana za najbolju dramsku seriju, ona bi takođe mogla da ponese nagradu kao izvršni producent.

- Dženifer trenutno ima veliki zamah jer su se ljudi okrenuli na "The Morning Show" i voleli opasnu ženu koju ona prikazuje u seriji. Ali ako se ova sezona dodele nagrada pretvori u "Brad i Džen šou", ona će biti apsolutno užasnuta - dodao je insajder.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Poslednji put bivši supružnici javno su se sreli na dodeli nagrada Udruženja filmskih glumaca 2020. godine. Tada je Bred pobedio u kategoriji za najboljeg glumca u sporednoj ulozi za film "Bilo jednom u Holivudu", dok je Džen ponela nagradu za najbolju glumicu u dramskoj seriji. Par je naleteo jedno na drugo u bekstejdžu, gde su se prijateljski pozdravili i popričali. 

Podsećamo, Dženifer i Bred su se venčali u julu 2000. godine, a rastali su u januaru pet godina kasnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading